reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Moje nowe sandalki juz sa do oddania... :/

Dziwczyny ogladalyscie "kwiat pustyni"? ja przeczytalam ksiazke i trafilam teraz w Miedzyzdrojach na film w kinie...Nie wiem,mam jakas traume i nie umiem sie do dzis pozbierac....Wszystko bylo okay do czasu kiedy nie pokazali obrzezania...wybuchlam glosno placzem,nie moglam na to patrzec,nie moglam sluchac placzu tej malej dziewczynki,tego przerazajacego krzyku...prawie zwymiotowalam...plakalam jeszcze godzine cala po filmie...Nawet teraz jak Wam to pisze stoja mi lzy w oczach...Wogole niedziele mialam po tym filmie do dupy...nie umialam sie smiac,wyluzowac....i chodzilam caly czas z placzem na koncu nosa... jeszcze NIC nie wstrzasnelo mna tak jak ten urywek w filmie...Uwazam tych ludzi ktorzy to praktykuja za okrutnych!!!! zyczem im by zaznali tego samego....Kazdemu splunelabym w twarz kto nadal robi i robil takie rzeczy!!!!!

reklama
ja podobnie...czytam Twoja recenzje ..wrazenia w zasadzie po i az mnie trzesie..wiec chyba tez nie chce takich wrazen sobie dozowac...

a ja dzis kupilam sobie sukienke na wesele ...ktore bedzie 16 oazdziernika:D..mam teraz motywacje do odchudzania..bo kupilam rozmair taki jaki nosilam przed...no i obym w nia weszla!..tak cholernie mi sie spodobala..do tego w promosji..no i A mowi bierz na bank wejdziesz po:O...thnx za wiare!..

Nawet nie wiedziałam, że jest film, a książkę miałam ostatnio kupić, ale jednak odłożyłam na półkę. Pewnie moja reakcja byłaby podobna do Twojej, Pati.
Rusia, założę się, że Ty miesiąc po porodzie będziesz laska, że hej, a co dopiero w październiku :-)

Kasia ksiazke polecam...w ksiazka piekna...wywolala duzo wmocji ale nie takich jak film... w ksiazce nie bylo slychac tego przerazajacego krzyku... Dzieki Bogu to bylo male kino...i tylko kilka osob siedzialo-moze z 10...za nami siedzial chlopak ktory wyswietlal ten film...i slyszalam jak rowniez placze...potem po filmie zapytal nas czy mamy dzieci...powiedzialam tylko ze corke...on dodal ze tez i polecialy kolejne lzy...

Kupiliśmy dzieciakom dvd do samochodu i juz nie mogę doczekać się przesyłki. Mam nadzieję, że teraz podróż będzie przebiegała w spokoju - Olga ma tolerację 80km na spokojne siedzenie

Kasia dasz linka do tego dvd?
Mloda ogolnie zachowuje sie wzorowo ostatnie czasy w podrozy...chyba dotarlo do niej ze mozemy zrobic wypadek kiedy ona zle sie zachowuje i krzyczy....

Ja sobie powiedzialam ze koniec z kupowaniem butow na obcasie..mam ich za duzo i kilka wogole nie ubranych ani razu... z reszta doszlam do wniosku ,ze mi sie bardziej podobaja kobiety w fajnbych balerinkach lub sandalkach...obserwowalam ostatnio laski i kobiety w obcasach...i zauwazylam ze wiekszosc z nich nawet nie umie w nich chodzic...i raptem stwierdzilam ze obcasy sa co raz mniej sexi :-) i moje zdanie zaczely podzielac moje psiapsioly :-) nie mowie ze ja juz nigdy obcasow nie zaloze-bron Boze,ale napewno juz nie bede tak kupowala jak wczesniej...

A ja lubie obcasy;) ale tez mam ich za duzo a na płaskim obcasie ładnie chodzić albo boso to dopiero sztuka:-D więcej dziewczyn strasznie kłapie w balerinach chodzą jak słonie po betonie a na obcasach jak kaczki z jajkiem miedzy nogami.

reklama
a ja lubuje sie teraz w jak to mowi Pati- w jebkach...a wczoraj kupilam sobie rzymianki-wykladane cwietami...
za to Dusce zamowilam na allegro i pooplacali rodzice i ciocia;)...4 pary butow..jedne wczoraj znajomi mi przywiezli..a pozostale sa w drodze do UK;)

Do góry