reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja mam prawie wszystkie plaskie bo mi wygodniej (jak sie chodzi glownie na plac zabaw to wybor jest prosty :-)) Kupilabym sobie chetnie buty na takim 2-3 centymetrowym obcasie...ale nic znalezc ciekawego niemoge. Ja ogolnie jakos malo butow kupuje bo ciezko mi sie na jakiekolwiek zdecydowac a jak juz kupie to latam non ctop.
No i zupelnie a to zupelnie nie widze sie w trampkach....a teraz wszyscy w tym lataja:-)

reklama
Pati, mój m należy do tych co lubią kobiety na płaskim a nie na obcasie i bardzo mu sie podobają zadbane damskie stopy w sandałkach, japonkach itp.
Trampki lubię (zwłaszcza u dzieci ;-))

Pati, takie dvd kupiliśmy, tylko udało się w dużo niższej cenie Philips PET7402 - porównanie cen w sklepach internetowych - taka okazję wyhaczyliśmy. Jeszcze się okaże co to przyjdzie ;-)

Ja trampki lubie...mam dwie pary...i czesto w nich biegalam... :-)

Kasia to dvd tez ogladalismy... my jeszcze nie kupilismy ale pewnie to sie stanie ;-)

Ja trampek nie noszę, sportowych butów tez nie. W ogóle lubię mocno odkryte buty. Wszelkie klapki i sandały mile widziane. I przede wszystkim wygodne. :-) A obcas od święta.

Kasia my w necie to ogladalismy...i chyba jeszcze innych z 50 modeli...przed moim wyjazdem do polski...ale jakos tak sie stalo ze zabraklo czasu na wysylke :-D zanim sie zdecydowalismy na cokolwiek ;-)

Dorcia fajny komplecik :-) sama posciel kupilas czy z lozeczkem ?rozkiem? firankami ? :-)

reklama
Rusia fajne kolorki. Takie swieze.
A swoja droga masz oddzielny pokoik dla malenstwa czy meblujesz mu kacik u was w sypialni?

Do góry