reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Wariatka :-D Myslalam wlasnie juz wczoraj o Tobie gdzies zas zaginela...No i jestes :-)
Widzisz przechwalilas meza :-D i za kare oberwalas kupa :-D ciuchy przeciez mozesz sprzedac :-) i moze juz teraz rob lepiej sama zakupy ;-)

zastanawialas sie pati gdzie zginelam, a tu widzisz! jakie przygody miewam :)
no przechwalilam meza ale najgorsze ze do tej pory nie kumam co sie stalo!!!!!
normalnie wypada z wprawy, kryzys 40 tki dziesiec lat przed czasem??????? :)
a najlepsze jest to ze do tej pory on zawsze robil tego typu zakupy bez pytania i ogolnie bylo tak, ze lepiej bylo zeby ubieral mnie F., niz ja zebym siebie ubierala
a jakies wyjscie oficjalne wieczorem to ja nic nie kaman, najlepiej mi dzinsy by paisly i tshirt lub tunika, a F. zawsze wiedzial co fajnie ebdzie lezec, co z czym polaczyc itp
najgorsze to ta wpada z rozmiarami, jakbym byla przy kosci i dostala ubrania 36 to bym juz byla u prawnika o rozwod hehehe
no nic pozostaje sobie wytlumaczyc ze tak sie przyzywczail ze juz nie wie dokladnie jak wygladam i kupuje za male
a jeszcze 2 lata temu kupowal mi jeansy i materialowe spodnie bez porownania idealnie, chyba ze skrocic o pare cm tak jak zawsze - ggy ja kupuje i MIERZE
sama pati na zakupy nie pojade, bo nie wybule 2500 dolcow na bilet zeby sobie shopping urzadzic! a on raz w roku albo dwa lata z pracy i wszystko jest w cenie... a cenowo lpeiej jednak tam kupowac niz w europie wiec wiem i ze i tak go za rok wysle :) ale jak mi trzeci raz wroci z japonkami dla dziecka dopiero co chodzacego to jebudu!

reklama
no ja nie myslalam ze ktoregos dnia sie obsmaruje polduisowa kupa

f. sie jeszcze ze mnie nabija... ale jak mowila moja babcia ,ze "kazda matka, anwte malpa mowi ze jej dziecko napiekniejsze,najmadrzejsze, najwspanailsze" to sprawa zamknieta : dostalam czadu nutella. FIRMOWA :)
i w duzym formacie :)

Josephine - usmalam sie z zakupow Twojego F..ale licza sie checi..sprzedasz...
moj A jakies tydz temu podrzucil mnie do miasta..zaparkowal auto i wraca do mnie ..mowi, a jak parkowalem wstapilem do sklepu..kupilem malej pumy..troszke chba beda za duze..ale jej ta noga tak szybko rosnie..na promocji byly wiec kupilem...wrocilismy do samochodu lapie za...i KOLEJNA GAFA MOJEGO A Z BUTAMI!....kupil rozmiar 35,5 ..gdzie Klaudia nosi 28-29...zaraz wystawiam na allegro- sa juz w PL:p...
na koncie ma wtope- wyjazd sluzbowy do Warszawy..Duska ma niecaly roczek..on kupuje jej r.24 bodajze..ktory pozniej przegapilismy nowki nike czekaja na Gracjana;Pna szczescie unisex..
kolejna...to juz trzeba miec zeza:O:D - w styczniu teraz..kupil Gracjanowi butki..bodajze tez nike sportowe..malutkie takie slodziaczki...tylko, ze...jeden mniejszy od drugiego:O...a najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze dopiero na swieta w kwietniu moja mama to zauwazyla..roznica calego rozmiara..wiec..beka..bo nikt tego nie zauwazyl..a chwalilam sie nimi przed kumpelami itd...

Rusia nie obetniesz przy jednej nodze paznokci mu i bedzie git-zobaczysz :-Dalbo idz do sklepu i podmien gdzies :-D

My dzis bylysmy kupic dla mlodej nowy plecaczek do przedszkola...jak sobie najpierw wybrala to myslalam ze zle widze-cena kosmos-ma cos po mamusi ;-) :-D
No ale udalo sie przegadac ze tego nie ze ma wybrac miedzy 5 innymi...dodatkowo dostala taki pojemnik ze zwierzatkami...swinki,koniki,krowki itp.i plus orla sobie jeszcze wybrala...Ona uwielbia takie zabawki :-)

Rusia : no to mnie troche pocieszylas :) ja powoli sie nastawiam, ze teraz juz tak bedzie : z wiekiem coraz gorzej ;)

Pati: a wy juz myslicie o zakupach na wrzesien? kupujesz tylko plecak czy wszystko od zeszytow kredek po ksiazki itp? w sumie to chyba lpeiej od razu i miec z glowy... jak ja zawsze kochalam te zakupy do szkoly!!!!! kazdy zeszyt dlugopis i olowek byl pieczalowiciz wybrany a najwazniejszy byl piornik! wiem, ze z dziecmi tez bede uwielbiac te zakupy!:

a a propos zakupow, to u nas jutro zaczynaja wyprzedaze letnie, sa tylko 2 razy w roku takie naparwde korzystne
przygotowalam juz cala liste z ulubionego katalogu ( pisalam kiedys o nim) i jutro o 9:00 telefon w lape i "go!" Bo to zawsze wyscigi kiedys zadzwonilam 2 czy 3 dzien po otwarciu i na ponad 30 artykolow dostalam 2... zrezygnowalam bo przesylka i oplaty za dossier byly drozsze! takze jutro 3majcie kciuki, atakuje!!!!!!! :)

Atakuj,atakuj :-D
Ja kupilam mlodej nowy plecak do przedszkola...kochana moje dziecko ma dopiero 4 latka wiec do szkoly jeszcze troche :-D ten plecak co miala sie troche rozwalil :-D

reklama
Atakuj,atakuj :-D
Ja kupilam mlodej nowy plecak do przedszkola...kochana moje dziecko ma dopiero 4 latka wiec do szkoly jeszcze troche :-D ten plecak co miala sie troche rozwalil :-D

pati wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja odruchowo mowie na przedszkole szkola bo tu nie ma roznicy obydwa to "ecole" czyli szkola tylko inna dka dzieci malych 3-6 a inna powyzej (przedpodstawowa i podstawowa)
ale i tak pewnie kupujesz jakies przybory sniadaniowki i inne, co? czy nie ? tutaj dzieci w przeddskzolu maja swoje zeszyty do wklejania itp

Do góry