reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja mimo ze juz dawno sie nie mieszcza-nawet czesc wywalilam...to dzis pedze cos zakupic...ale jakies plaskie chce...plus balerinki i plus japonki :-) no i licze ze jakis stoj kapielowy soboie kupie...chociaz na plazy z pewnoscia mi sie nie przyda.... no i porzadna szafa na buty by sie przydala!!!! :-)

A nie przepraszam jeszcze japonki muszę kupić;) no moje buty sa w wiekszosci tez na obcasach:-) a szafa bedzie jak zrobimy przedpokój na glanc tak jak chce:-) ooo i szorty by mi się przydały fajne

kupilam kilka bluzek,bielizne-tym razem zaszalalam z kolorami :-) dwie pary butow...ale jedne oddam bo jak daje kroka i mam je na gola noge to jakby mi ktos paznokcia zrywal!!!!!
mlodej kupilam fajne koszulki w H&M-takie boxerki-bedzie napewno slodko wygladala :-) kupilam sobie jeszcze takie "korale"-mialy byc na szyje ale beda na reke ;-) Adamowi kupilam t-shirta zeby nie gadal ze on nic nie dostal ;-) o bluze sobie jeszcze kupilam...i chcialam marynarke-byla zajeeeeeeeeeebista,ale czy ja ja bede miala gdzie nosic? mam jedna czarna-raz ubrana....plaszczyk nowy-raz ubrany...wiec ze dosyc droga byla to sobie darowalam...teraz kupuje praktyczne rzeczy ,ktore wiem ze bede nosila... no ty byloby chyba na tyle...

A ja nie kupiłam kostiumu, bo mi nie pasował. Tak mi się spodobal jeden kostium z calzedonii, ale niestety.

A "Pachnidło" świetna książka.

nie czytałam i nie oglądałam niestety...ale kiedyś nadrobię:)
ja na zakupy na razie szlaban choć ostatnio fajne dresowe rybaczki sobie sprawiłam i z jeszcze jedne jakie fajne dresiaki na urlop by mi sie przydały...i strój dwuczęsciowy ale z tym musze się postrzymać bo mam zamiar niebawem kończyc karienie i nie mam pojęcia jak te moje zwisy beda zwisać - pewnie zwine w ruloniki i do stanika:(

reklama
Baśka, dobry krem do biustu i nie będzie tak źle :-)

U mnie z zakupowych szaleństw sandałki dla Martuni, moje potrzeby i chęci muszą zaczekać na wygraną w totka ;-)

Do góry