reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Josephine - a skad wiesz, ze cos sie dzieje? myslalam, ze szyjka macicy czy cos tam ..to obniza sie jedynie w ciazy...zielona jestem, wiec takze niestety nie potrafie pomoc...

Rusia wiem, ze sie obniaza bo poszlam sobie ja palcem poszukac :) no i znalazlam :) a poza tym ciagle chce mi sie siusiu, ide na kibel i wraccam po 5 minutach jak bym nie dokonczyla... czuje sie jak w ciazy!!!! ale w ciazy na 100% nie jestem. najgorsze ze robilam reedukacje poporodowa i myslalam ze bedzie ok, a tu dopiero po 16 m-cach zonk! i pluje sobie w brode bo chcialam miec cesarke na zyczenie ( ze wszytskimi dziecmi), mialam taka mozliwosc bo rodzilam w prywatnym szpitalu. No i mi sie dowidzialo! chcialam silami naturalnymi! i teraz mam ! zaciskanie przy kichaniu :) najgorsze ze latwiej zrobic cesarke na zyczenie, niz operacje podnoszenia jesli nie ejst mocne : 2 czy 3 stopnia.... no nic zobacze co mi ginek powie. ale jeslit o jets opuszczenie to bedzie tylko gorzej... bo samo sie nie podniesie. a przy kazdej ciazy -pewnikiem- sytuacja sie degraduje! a ja chce minimum 3 dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra....

Kurde dlugie paluszki masz albo macica tak nisko ;-):-D Ja sie nie smieje-bron Boze... ;-)
Co tam Ziuta zas kupilas-opowiadaj :-)
Ty ja tak sobie mysllam ,ze ja nie bede do Ciebie jechala tylko mi tam paczke zrob :-D

no wlasnie:D...zycze by to jednak byly dlugie sprytne palce:D

a my kupilismy samochod i na 99%(kwestia teraz paszportu dla malego) jedziemy nim do PL..i myslimy zatrzymac sie we Francji...wiec Josephine miej sie na bacznoisci:D
a powazniej moze cos tam zaplanujemy pozwiedzac....bo zawsze tylko smigniemy przez Francje i wsio..

co mdo zakupow - to mam dosc podobne podejscie i stosunek do ciuchow co Syla...szybko sie nudze..wiec i raczej trzymam sie za kiese;)

o rusia :) no pewnie! przez francje jedziecie a paryz od polnocny fr. ( normandii) tylko jakies 1,5-2 godziny! ja tam za przewodnika lubie robic :)

Rusia z mondeo bedziecie zadowoleni-to dobre samochody :-) szerokiej drogi i niech Wam sie bryka dobrze sporawuje..a. i wygodne to auto wiec bedzie sie przyjemnie podrozowalo...A ten nowy model kupiliscie czy ten jeszcze starszy?

reklama
Ja tez bym już chętnie zmieniła auto ale na razie brak funduszy.

A wczoraj posadziliśmy pierwsze 10 cisów w naszym zaczątku ogródka, kupiłam takie po 2, 5 metra

Do góry