reklama
Ja miałam wczoraj dzień zakupowy, bo zbliża się komunia i trzeba kompletować wszystko. Po wielkich trudach znalazłam sobie kieckę, Madzi kieckę na przebranie i młodemu gajer. Dodatkowo Magdzie wianki, rękawiczki, torebeczki itd. Mam dość tych wszystkich przygotowań...
Josephine chodzi ci o Cichą zapewne więc pisz do niej na priva
Ja miałam wczoraj dzień zakupowy, bo zbliża się komunia i trzeba kompletować wszystko. Po wielkich trudach znalazłam sobie kieckę, Madzi kieckę na przebranie i młodemu gajer. Dodatkowo Magdzie wianki, rękawiczki, torebeczki itd. Mam dość tych wszystkich przygotowań...
ania i pati : dzieki, juz napisalam pa!
Ania a Madzia idzie do komunii w sukience czy w takiej szacie komunijnej?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati fajne te ciuchy, ale rzeczywiscie te ceny są trochę przesadzone.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
no jednorazpowe ubranie sie np.w kurteczke plus jeansy i t-shirt to zaraz 1300 zl...
Plaszcz mieli boski...ale kuzwa 650zl bylo mi drogo...bo nawet nie do konca taki zimowy byl...
Plaszcz mieli boski...ale kuzwa 650zl bylo mi drogo...bo nawet nie do konca taki zimowy byl...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
JA w takich cenach nie kupuje bo mi sie za szybko nudza ciuchy
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja czasami dam wiecej ,ale musze naprawde powiedziec WOW
Podziel się: