reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja z Izą to jeszcze może bym się odważyła sama pojechać, ale z moją czarodziejską dwójką to bym chyba zwariowała ;)

ja tez zawsze z M...ale nie ukrywam, ze wyskoczylabym sobie gdzies zupelnie sama...;/...

Taki wyjazd w pojedynkę tez mi się szykuje, bo na początku czerwca mam firmowy wyjazd integracyjny. :-) Będzie niezla impra.

czes dziewczyny :)

pati : ja 2 pary takie mialam i jakis peh nad nimi krazy, obydwie i jedyny pary, ktore do czynienia mialy z plesnia :)
peirwsza: japonki-sandalki srebrnozlote na brazowej skorzanej podeszwie : zostawilam czesc maneli w przeprowadzce u kumpla w pomieszzeniu ogrodowym, plesn je wziela, bo sie 2 lata po nie zglosilam... a druga para : zalozylam tylko przez pare tyg w stanach na wakacjach, czarne kalierowane zary : przepadly... jak wrocilismy to mielismy remont mieszkania, czesc gratow/kartownow F. zniosl do piwnicy... i biorac pod uwage ze nie moge znalezc kilku par butow, to pewnie one tam byly... wiec jak sa w piwnicy tto juz je na 100% szlag trafil... przed wyjazdem do londynnu F. poszedl po swoje kije i buty golfowe no ... i buty do wyrzucenia, wiec moje pewnie spotka podobny los...
a japonki to tylko sandalkowe bo inaczej sie nie trzyamja! nic min sie stopy w ogole nie trzyma... przykre, ale co zrobic.. w ciazy moze mi stopy spuchna to moze sobie cos bez paskow gumek i sznurowek ponosze :)

dobre!!! e tam bede sie butami przejmowala i stopami... raz na pol roku mnie foch zlapie bo nie moge kupic co mi sie podoba, a tak to nie ma tematu!!!! zreszta mam teraz wazniejsze i bardziej paranoidalne problemy z cialem niz stopy!!!!
za mieisac ide do gina sprawdzic, czy mi sie szyjka macicy nie obizyla!!!!! kompletna panika! chcialam cos wyczytac na forum, poradzic sie a tam zonk: dwa rematy : w jednym tylko kropki w drugim trzy posty i nic konkretnego... szlag mnie trafia... kurde wszystkie tu rodzily lub beda rodzic, przypadlosc ponoc wcale nierzadka, a tu jakies tabu chyba, wstyd czy cos!!!??? w ogole oczy mi wypadly jak zobaczylam cisze lub unik tematu... mnie to przekracza... o poronieniach, utratach dziecka sie gada z najmniejszymi szczegolami a wstyd czy nieywrazalnosc by napisac ze sie sciska jak sie kicha... normalnie mam nerwa... musze isc na francuskie forum poczytac... Swoja droga dziwne ze tam mnostwo kobiet z przypadloscia... a u nas : nnniiiiikkkkttt :)

reklama
Do góry