reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Nie wiem jeszcze co dostanie...mam leb jak sklep od tego wszystkiego bo na wesele jedziem 29-go wiec troche mi to w droge weszlo...no i rodzina taka rozpizgana po swiecie...jedni w polsce,drudzy 200km.od nas...i kazdy przyjezdza w kratke a mnie ch** jasny strzela jak 10 tortow musze kupowac i kazdego 10 razy obslugiwac...tu chce zrobic male urodziny dla znajomych a nie mam tu ich za wiele i w dodatku ciezko tez ich do kupy w jeden termin zebrac....Mloda obchodzi urodziny w dzien dziecka :-) wiec napewno bede robila ciasto jakis odlotowe do przedszkola i male upominki dla dzieci bo tu jakas taka moda ze idziesz na urodziny i dostajesz jako gosc tez cos :-)To takie drobiazgi np.teraz dostala w przedszkolu jak kolega mial urodziny slodycze ,banki mydlane i taki reczniczek maly :-)

ale fajna data!!!! :) super. a tutaj tez tak jest ze dzieci nie tylko daja prezent ale tez dstaja : najczesciej w formie konkursu, ale kazdy ma cos, wlasnie dorbazg: plastikowego dinozaura, slodycze, resorowke itp
fajne to uwazam :)

patrycja jakbym ja miala takie marzenia to bym spokojnie chodzila po ulicy i gleboko zen oddychala ;)

fajny ten torcik z biedrona... :) a tutaj jest tradycja ze ciasto dla dzieka na urodizny piecze mama... sa brzydkie poprzypalana no mowie wam szok, ale wazne ze ona zrobila wlasnorecznie, a czasem takie czekoladowe drozdzowce ze szok
ja tej tradycji nie znalam jak malemu na 1sze urodiznki zamowilam tort, to fred zrobil oczy ze matka leniwa niekochajaca :)

ja za tortami nie przepadam...ale serniczek mmm...to bym zjadla!

Co do samochodow to i jak obcykana..nie tylko w markach..ale wiem co nie co o paskach rozrzadu (kiedy wymieniac), kiedy wyminiea sie olej..o typach silnika, sprzeglach(czuje kiedy jest do wymiany) luzach na kierownicy, wiem co nie co o poloskach:p ile pali...itd...Moj maz..tato to maniacy...i tvn turbo u mnie codziennie jest wlaczony;)

No to gadaj jaki model-ten ostatni czy przedostatni :-)
Teraz w tych autach tyle elektroniki ze szok...czasami nie moge wyjsc z podziwu jaki ten nasz samochod madry :-D bo jak sie ostatnio przepalila lampka to zaraz wyswietlilo ktora :-D ja jak choruje to sama sobie diagnozy nie umiem trafnie okreslic :-D

A tych przypalonych tortow to bym osobiscie nie chciala jesc...ale dzieciaki jak fajnie przystrojony to wszystko zjedza :-D

pati one nie sa zdobione! masz kawalek zakalca brozowego ( czekoladowy tradyyjnie) i wbite swieczki
okej okej! wieeeem! liczy sie gest! ale te ciasta naparwde wygladaja wojennie...

Moj brat ma wlasnie takiego :-) w wersji Ghia :-) my mielismy tez takiego kiedys ale nie kombi...pojemny ze glowa boli...a wygodny jak chyba zaden inny...no moze teraz audik wygodniejszy ale to juz inna klasa... ale auto nigdy nam nie sprawialo klopotow,tani w utrzymaniu ,ekonomiczny -na trasie to 4,9 do 5,5 litra nam spalil na stowe :-) dieselek oczywiscie ;-) No i nawet moj Adam chcial je sprowadzac z Anglii bo o wiele tansze niz u nas...tylko trzeba byloby przelozyc prawa strone na lewa ;-) a w polsce za dobre pieniadze to robia...wiec nawet po tych zmianach oplacaloby sie handlowac :-)

reklama
Do góry