reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Potrafi już jeździć na dwóch kółkach? Miki w ubiegłym sezonie miał na trzech - może w tym warto przerzucić się na coś bardziej "dorosłego"?

Ja już chyba doktorat na ten temat napiszę, przejrzałam wszyskie i te z puky są chyba najfajniejsze a ceny u tego sprzedająego też. Potrzebuję takiej solidnej a nie chińskiej co po jednym deszczu rdzewieje tak jak nasz rowerek. Rowerek wywalam, kupuje nowy jakis niemiecki solidny najlepiej.

my mamy metalowa, z malymi kolkami, nie rdzewieje i nie popsula sie mimo, ze mamy ja juz zdrowo ponad rok!...
co do rowerka mamy z serii dora dora- tez juz rok mloda na nim smiga i sprawdza sie super!

aja dzis kupilam sobie bielizne(nie ciazowa!:D biala- bawelniana, z koronkowymi rozowymi wstawkami) i buty sportowe (a`la bokserki)reebok

reklama
Oj, i ja muszę sobie buty sportowe kupić.
A na razie kupiliśmy Martuni rowerek w piątek. W zeszłym roku nie chcieliśmy kupować na tych malutkich kółkach, a na większe była za mała, więc śmigała na trzykołowym. A teraz panna szczęśliwa na maxa, wczoraj mi żyć nie dawała, tylko na rower i na rower, a wiatr taki, że mało głów nie urywał. Za to dziś już trochę lepiej, więc przejażdżka zaliczona :-)

Do góry