reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

na allego juz nic-:-Dwene stracilam do wystawiania...ale szykuje sie teraz na zakup kosmetykow...ale tym razem u innego sprzedawcy... ;-)

reklama
no mnie też wzieło na zakupy wiosenne- przedwczoraj ciuchów naupowałam, głównie dla chłopaków ale i dla siebie sukienke:)

To dawaj linka do tych kosmetyków Pati
A ja policzyłam w szafie po porządkach ze mam 14 par jeansów hehehe i ciagle kupuje nowe
Teraz szukam jakich fajnych koszulek , bluzy sportowej i dresów no i adidasów takich do fitness

To dawaj linka do tych kosmetyków Pati
A ja policzyłam w szafie po porządkach ze mam 14 par jeansów hehehe i ciagle kupuje nowe
Teraz szukam jakich fajnych koszulek , bluzy sportowej i dresów no i adidasów takich do fitness

Syla ja szukam podobnie + jeansy bo mam tylko dwie pary ..jedne pasujace a jedne jakims cudem z tylka spadajace....tak wiec troche latania po sklepach mnie szuka a tego nie lubie. No i w kwietniu wakacje..wiec letnie rzeczy beda mi szybko potrzebne. Sobie cos tam w sumie od biedy znajde w szafie a dzieciaki przezornie obkupilam na (on line:-))w stanach (maz przywiozl :-)). Tylko buty jakies porzadne wiosenne/letnie by sie przydaly... i to zakup konieczny.

A wgole to zauwazylam, ze styl mi sie jakos 'uproscil' tzn. stawiam na wygode :-)

Pati ja na necie'ebayu kupiuje dzieciakom sporo - glownie swoje ulubione firmy i zawsze te ciuszki wygladaja super. zreszta sama jak sprzedaja to selekcjonuje i wystawiam tylko te z wyzszej polki i w nienagannym stanie. Reszte oddaje.

ja też lubię, jednak mam zawsze problem z ich zakupem. Mam dużo cm w biodrach a mało w pasie. I zawsze jest tak, że jak coś mi wpadnie w oko to mi na pupcię nie pasuje.

reklama
Fredzia a myślisz ze mi łatwo kupić spodnie? wszystkie są przeważnie na długość 102 a ja potrzebuje 110 albo więcej.
Kasia ja pracuje w backoffice wiec strój mamy dowolny, całe szczęście bo nie cierpię spodni z materiału;)

Do góry