reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ja chyba wiem jakie- tu duzo osob smiga na takich...czesto noszac je jako obuwie codzienne- co uwazam, za glupote, bo dzieciaki czesto chodza -zamiast jezdzic...jak paralityki....na palcac..na piecie...itd..
jesli mowimy o tych samych o te trzeba traktowac jako - sprzet do rekreacji, czy relaksu, zabawy...a nie...jako obuwia codziennego;/...

Tez chyba wiem o jakie butki chodzi.

Rusia, fajnie, że poszalałaś. A co do mieszkanka i urządzania, to fotki niezbędne!! :-)

Rusałko, Ty nic a nic nie zwalniasz tempa! A mi wstyd, że ja taka bez energii, kiedy Ty w ciąży szalejesz. Chyba nadrabiasz za mnie ;-)
Sylwia, daj znać jak Wojtek w tych butach śmiga :-)

ano Kasiu -nie zwolnilam jeszcze tempa;-) - (wlasnie zeszlam z rowerka -strzelilam 20 km)..wczesniej machnelam ponad 20 krokietow:-Dna swieta;-)..
ale i tak jakos tak rosne i rosneeee...i nie wiem czym to spowodowane-bo ciaza ciaza, ale z Duska na tym etapie takiego brzucha nie mialam...no i ...pocz.7 m-ca i juz 7,5 kg na plusie...:sorry2::shocked2:
nic to...fotki mieszkanka beda po swietach-obiecuje:tak:..

No fotki to ja tez chce widziec mieszkanka :-)

Buty wiem tez jakie :-) tez na takich u nas smigaja ;-) i podziwiam ,ze tak umieja :-D

Adamowi kupilam sweterek i super w nim wyglada :-)
Dokupilam mu jeszcze obraczke srebrna bo w dzien w ktorym sie poznalismy sprezentowalam mu moja...i tak nosil ja az do wyjazdu do miami...tam w porcie wpadla mu do wody i walniety jeszcze nurkowal i ja szukal:szok::szok::szok::szok: co oczywiscie bylo zabroione bo np.duzo krokodyli w tym miejscu jak sie pozniej okazalo...:-D:-D:-D:-D

reklama
A to moj mail do jednego z allegrowiczow za zakupiony towar ;-)

Witam...Wystawilam Wam dzis pozytyw ,a powinnam NEGATYW!!!!!!!Ale nie
mam ochoty klocic sie ani biegac za paroma groszami...Jedno jest
pewne-ja i moje znajome ostatni raz robilysmy u Was zakupy...Krem jest
przeterminowany-smierdzi na maxa!!! w dodatku sa dwie daty
waznosci...Podrabiac nawet juz nie umiecie!!!! Az boje sie co bedzie jak
otworze maseczki...na twarz juz napewno ich nie naloze...Wlasnie
przegladnelam Wasze komenatrze i widze ,ze nie ja jedna w CHU-JA zrobiona
jestem!!!!! Mam nadzieje ,ze kiedys dobiora Wam sie do dupy!!!

a taka przyszla odpowiedz :-)

Witam
Nasze działanie nie było celowe-nie ingerowalismy w daty kremów takie już zakupiliśmy a dostawca nas zapewniał iż data ważności to 09 2010.
Prosze podać nr konta oraz dane na jakie mamy zwrócic pieniadze zwrócimy za kremy.
pozdrawiamy i czekamy na nr konta i naprawdę bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacje.

Do góry