reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mamoot, my mamy spadkowy po kuzynki synku. Od "starszych" koleżanek wiem, że warto kupić rowerek z "chowanym" łańcuchem, a poza tym nie wiem na co zwracać uwagę, hmmm

Rowerek ze sklepu na dole w bloku :-D a tak serio to małż wybrał, ale czym się kierował, to nie mam pojęcia. Oglądał w kilku miejscach, i stwierdził, że ten jest porządny i za dobrą cenę.

Oj dziewczyny ja to chyba z torbami pojde...wydałam tyle kasy ,ze szok ..a.le co tam se kurde bede zalowac...mlodej kupiolam auto na akumulator...troche wolne jest...ale w dupie...nie chciala rowera a teraz smiga jak stara na rowerku kuzynki.. wiec czeka mnie kolejny wydatek...sobie kupilam:kurteczke,marynarke,kurtke skorzana,bluzki,tuniki,trzy pary butow,apaszke,dwie torebki,bielizne,zapas ksiazek,troche kosmetykow....dawno sie tak nie obkupilam za jednym zamachem w sumie... :-)

Pati - SUUPER! ...wiem jak udane zakupy na wypasie moga cieszyc!!!
My dzis tez poszalelismy na zakupach...Kupilismy szafe, komode, lozko, poleczki, dzbanuszki, kieliszki, literatki takie tam...no i moge stwierdzic, ze mieszkanie(kolejne:D..mam juz umeblowane:)
teraz wyglancuje mieszkanko i czekam na rodzicow:D
sobie kupilam wczoraj jedna tuniczke...malemu kilka ciuszkow i Dusce;) - Ksiazki tydz temu przyjechaly z PL...mam takze nowy zapas...ale zyje teraz urzadzaniem mieszkania..."wiciem gniazdka" ..i jakos czasu brak na ksiazke...Aaaa i nie chwalilam sie - udalo mi sie kilka razy wyskoczyc na noc z dziewczynami do pubu,casina...:D

reklama
Mnie tez czeka zakup rowerka ale jeszcze nie wybrałam, ale stawiam na jakiś solidny bo mieliśmy już jeden który teraz nadaje się tylko do wyrzucenia cały pordzewiał, poszukam czegoś na allegro, ważne żeby był stabilny i porządnie zrobiony i żeby był pomalowany porządnie a nie tak ze po jednym upadku już goły metal wychodzi. Całe szczęście ze akcesoria mamy.

A i kupiłam młodemu takie smieszne buty z wysuwanym kółkiem w podeszwie.

Do góry