reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny kupujecie dla swoich maluszkow body czy kaftaniki??????
Slyszlam ze kaftaniki sie podciagaja do gory i ze body bardziej praktyczne
Ale z drugie strony body trzeba zakladac przez glowe, co mnie przeraza u takiego malucha
i juz sama nie wiem.
Dajcie znac...Dzieki:))))))))

Lepsze sa body bo rzeczywiscie koszulki sie podwijają. Aniu76 można kupic takie body zapinane z przodu i boku. Polecam bo bardzo wygodne, ale znalazłam tylko takie z długim rękawem. ;D ;D ;D Podobno sa w sklepach 5-10-15

ja tez mam same body kupione, ale akurat wiekszosc z krotkim rekawem, biale i kolorowe
jak jest cieplutko to dzidzia samym takim body sie dobrze czuje
pamietam, ze moj brat i siostra tylko body mieli i bardzo wygodnie sie to wklada i zdejmuje, zapinaja sie na dole i kolo szyjki albo maja jakies fajne rozpiecie albo jakos sprytnie sie rozciagaja.
goraco polecam!

podpisuję sie pod - body :) a do tego jak pisala Sumka- mamy polecaja rozpinane z boku, bądz z przodu...ewent z dużym rozcieciem ..guziczkami z boku, chcociaż kolezanka mówiła mi, że jej Mała jak coś przez głowe jej przeciągała ..to straaasznie beczala- i chodziło o to, ze nagle, przez chwilkę robi sie ciemno..i chyba bała sie..więc dokupiła sobie wówczas kilka tych rozpinanych z boku..z przodu..
Teraz to już duza dziewczynka - 6 miesiacy - odwazniejsza- takie tam- przez glowę już jej nie przestrasza :D

Ja nakupiłam body zapinane kopertowo. Bardzo fajne mają w H&M. Nawet gdzieś zdjęcia wklejałam, jeśli chcecie obejrzeć.

W sobotę byłam z mężem i położną ze szkoły rodzenia u koleżanki, która ma 10 dniową, śliczną córeczkę. I faktycznie takie bodziaki lepsze. Położna uczyła mojego mążulka ubierać niemowle - na żywym egzwemplarzu! Mówię Wam - widok super - łapy on ma wielkości tego maleństwa, a trzęsły mu się tak, jakby conajmniej miał poród odebrać, a nie zmienić pieluszkę i ubrać Zosieńkę :) Wyglądał z nią uroczo. I zakochany w maleńkiej... Mówię Wam - cudny widok!!

Przy okazji położna uczyła tych moich znajomych i nas, jak wygodnie trzymać Maleństwo, przewieszać tak śmiesznie przez jedną rękę itp. Bardzo fajna sprawa. I można było przećwiczyć :) A Małej się chyba podobało zamieszanie, bo w ruchu była i cały czas ktoś sie nią zajmował, więc się nie nudziła. A potem zasnęła jak zaklęta - chyba od nadmiaru wrażeń :)

Ech, już się nie mogę doczekać mojej Oleńki!!

Ja tez AniuS mojej Klaudysi!! szczegolnie, ze większość moich kolezanek ma Malenstwa- i to wiele z nich- noworodków. Praktycznie codziennie mam z nimi stycznosć i ach..no juz nie mogę sie doczekac jak będe tuliła swój Skarb!

Pochwalę Wam się, Dziewczyny, co ostatnio kupiłam mojej Małej

sukienkarowa5me.jpg

i jeszcze to

sukienkazkapeluszem3tt.jpg

I ja Wam się podoba?? Mój mężuś oszalał :)

Ale będą jaja, jak sie jednak urodzi chłopiec :):):)

reklama
Aniu, jakie slodkie, malutkie sukienki to cos co uwielbiam, chyba kupie kilka i bede ubierac Olafka pod nieobecnosc meza hihihi ;D

Do góry