reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ostatnio jak bylismy w H&M to mi sie tez troche smutno zrobilo ,ze Witkowi nie zaloze takich slicznych sukieneczek i bojowek z paskiem w kwiatki itd.Jak patrze na te wasze sukienusie to chyba popieram pomysl Agatki i tez bede malego przebierac po kryjomu ;) :laugh: Albo chociaz lalke kupie i ja bede przebierac ::) ;D :laugh:

reklama
A ja kupiłam mojemu biegaczowi na allegro taki dresik:
8588967818wm.jpg

i taki kubusiowy komplecik

31te.jpg

męskie polo

8568003812gc.jpg

no i męskie bluzy

8477624218kt.jpg

A jak Kubie odpadnie siusiak to pójdę do lekarza z reklamacją  ;D

Śliczne ciuszki, Sumko! Ja obiecałam sobie w tym tygodniu nie włazic na allegro, bo w weekend ma mi rodzinka podrzucić walizy ciuszków i postanowiłam dopiero po ich przejrzeniu rzucać się w wir dalszych zakupów.

A jak Twojemu synkowi zgubi sie gdzieś siusiak, to ja sie piszę na te ciuszki :) W zamian mogę obiecać, że jeśli mojej Oli "coś" z kolei wyrośnie, będziesz miała pierwszeństwo do sukieneczek, których też juz kilka mam :) nawet sie nimi ostatnio chwaliłam :):):) Ale byłby numer, gdyby sie tak płcią zamieniły ;D

Ok umowa stoi zamieniamy się. ;D
A tak swoja drogą to na lutówkach urodziła się właśnie dziewuszka która w brzuszku była chłopcem!!!!
Mam nadzieję, że nasi lekarze będą nieomylni, a swoja drogą ciekawe, czy u wszystkich się sprawdzi. Ja mam siusiaka na zdjęciu USG więc jakby co rachunek za ciuszki niosę do gina. ;D

Sumka super ciuszki1 Szczegolnie polo i bluzy w stylu ktory bardzo lubie - czyli troche na powaznie ;)
Ja tez wiekszosc kupuje przez internet i wczoraj zaczelam robic liste by sie nie pogubic (bo przychpdza do tesciow i maz je dopiero przywiezie wiec nie mam wzrokowo pojecia ile tego jest) i mniej wiecej rozlozyc rozmiarowo. w kazdym badz razie z listy wychodzi, ze teraz juz tylko 74 i w gore moge kupowac :)
A swoja droga tez ostatnio myslalam co by bylo gdyby lekarz sie pomylil...

mi juz dwoch lekarzy powiedzialo, ze chlopak wiec raczej byc inaczej nie moze!
narazie szlaban na sukieneczki ;)
ale przy nastepnym juz bede sie starac o coreczke :D

ostatnio chcialam kupic rajstopy, ale ciazowe sa tylko cienkie, a ja chce bawelniane (bo od sztucznych mnie wszystko swedzi).....max rozmiar to bylo M, czyli musialabym im chyba obciac gumke :p
z reszta w wiekszosci sklepow juz kolekcje letnie pelna para tak jakby nikt nie widzial, ze na dworze jest zimno i pada!

Sumko- ubranka śliczniunie!! Takie męskie ;D ;)
oj- ja nawet myśli takiej do siebie nie dopuszczam, ze mogłaby nastapic pomyłka ::) dwoch lekarzy na dwóch róznych sprzętach potwierdziło - plec zenska:)- wiec inaczej byc nie moze;)

A ja dzisiaj pofolgowalam i zamowilam na allegro dla swojego nowo narodzonego bratanka puzzle piankowe, wszystkie mamy w watku o niemowlakach serdecznie je polecaja. Ja kupilam tutaj http://www.allegro.pl/item88012779_piankowe_puzzle_podlogowe_20szt_hit_z1.html
zestaw zwierzatka/pojazdy  ;D  ;D  ;D

Mam radoche bo naszemu Malenstwu maz narazie zabronil cos kupowac a w przyszlosci pewno tez je zakupie :laugh:

Calo- faktycznie - sa super- takie kolorowe..wesołe, radosne..- super sprawa. Pierwszy raz takie cos widzę - Bardzo mi się podobają i też Klaudysi kiedyś kupię ::)

reklama
Tak sie zastanawiam - muszę kupić sobie coś do szpitala - myślałam o jakiejś piżamce albo koszulce nocnej. Normalnie takowych nie używam, więc nie mam, a przynajmniej nie takie, jakie moge wziąć do szpitala ;) :) Ale tak potem pomyślałam, że przecież nie będę 3 dni, czy 4 leżeć w łóżku w piżamie... Może raczej powinnam wziąć jakiś lekki dresik, koszulkę na ramiączkach (żeby było wygodnie karmić... Co Wy o tym myslicie? Jakie macie plany?

Do góry