reklama
Powiem Wam - że cena przystępna - bowiem całość z kosztami przesyłki- pościel tzn- poszewka na kołderkę, podusię, ochraniacz montowany do szczebelków łożeczka, baldachim, a takze dodatkowo wypełnienie - kołderka i podusia - i całość zapłaciliśmy niecałe 140 zł.
Porównywalnie - zerknijcie na ceny poscieli firmy Drewex, badz Klupś.
Porównywalnie - zerknijcie na ceny poscieli firmy Drewex, badz Klupś.
w ten weekend także zaszaleliśmy z mezem (tzn - gł. ja szalałam Kupiłam sobie dwie pary spodni- jeans biodróweczki (rozmiar wieksze) - fajowe są- Zobaczymy jak dł posłużą :laugh: oraz sweterek dluższy z duzym dekoldziekiem ( mamcia ma większy biust- 75B , więc : ... a i w sklepie Pani zamówiła mi juz dresik -welurkowy- brązowy- bluza z kapturem i spodnie dł. -.
Od razu lepsze samopoczucie Uwielbiamy z Klaudysią zakupki :
Od razu lepsze samopoczucie Uwielbiamy z Klaudysią zakupki :
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
no Rusaleczko niezle zaszalalas, a zakupow ciuszkowych to ci zazdroszcze, ja juz mam serdecznie dosyc chodzenia w jednej i tej samej parze spodni!
w dodatku zamkneli u nas dzial ciazowy H&M
tak patrzac na baldachim dla twojej ksiezniczki, to sobie przypominam, ze nasz ksiaze bedzie BARDZO potrzebowal moskitiery, bo belgijskie komary to sa jakies potwory! cale lato wygladam jakbym miala ospe i te mordecze monstra buszuja az do listopada!a niedlugo pewnie juz sie obudza paskudy
co do ciuszkowych zakupow, to juz sie rozgladam za jakimis wygodnymi butami na wiosne, bo ja to jestem taka "pani obcasowa"(mam same kozaczki, sandalki itp a obcasik 6cm to minimum hehe) a to jednak niezbyt wygodne ani w ciazy ani z maluszkiem, marza mi sie jakies sliczne i wygodne buciki, cos nie do konca sportowego, zeby do spodniczki pasowalo.
w dodatku zamkneli u nas dzial ciazowy H&M
tak patrzac na baldachim dla twojej ksiezniczki, to sobie przypominam, ze nasz ksiaze bedzie BARDZO potrzebowal moskitiery, bo belgijskie komary to sa jakies potwory! cale lato wygladam jakbym miala ospe i te mordecze monstra buszuja az do listopada!a niedlugo pewnie juz sie obudza paskudy
co do ciuszkowych zakupow, to juz sie rozgladam za jakimis wygodnymi butami na wiosne, bo ja to jestem taka "pani obcasowa"(mam same kozaczki, sandalki itp a obcasik 6cm to minimum hehe) a to jednak niezbyt wygodne ani w ciazy ani z maluszkiem, marza mi sie jakies sliczne i wygodne buciki, cos nie do konca sportowego, zeby do spodniczki pasowalo.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
znalazlam fajny sklep internetowy z chustami do noszenia dzieci:
www.bebelulu.pl
super kolory, planuje sobie cos takiego sprawic, moze sama bym uszyla nawet.....w szkole rodzenia beda nas uczyc jak wiazac takie cacko, bardzo sie ciesze, bo jednak z wozkiem to nie wszedzie wygodnie isc.
www.bebelulu.pl
super kolory, planuje sobie cos takiego sprawic, moze sama bym uszyla nawet.....w szkole rodzenia beda nas uczyc jak wiazac takie cacko, bardzo sie ciesze, bo jednak z wozkiem to nie wszedzie wygodnie isc.
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Rusałko super zakup/y
Agata swietne te chusty tylko strasznie drogie. Słyszałam o niech wiele dobrego ale jak tak patrze to wydaje mi się że mogłaby mi dzidzia wypaść. Niektóre są takie płytkie, no ale musi być to jakoś sprawdzone, że sa bezpieczne ;D ;D ;D
Agata swietne te chusty tylko strasznie drogie. Słyszałam o niech wiele dobrego ale jak tak patrze to wydaje mi się że mogłaby mi dzidzia wypaść. Niektóre są takie płytkie, no ale musi być to jakoś sprawdzone, że sa bezpieczne ;D ;D ;D
reklama
http://www.chusta.pl/Ochuscie/faq.html#faq3 tutaj chyba takie tańsze wersje tych chust
Podziel się: