reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Baska rzeczywiscie te linki z Ikei troszke za dlugie by cale mogly sie wkleic... ale moze podam Ci nazwe tej linii mebelkow, HENSVIK, i co wazne wcale nie sa drogie a do tego slodziutkie ;D

reklama
Pochawle się naszym zakupem dzisiejszym na allegro :) ...nie mogłam sie oprzec ::)

86152767

Powiem Wam - że cena przystępna - bowiem całość z kosztami przesyłki- pościel tzn- poszewka na kołderkę, podusię, ochraniacz montowany do szczebelków łożeczka, baldachim, a takze dodatkowo wypełnienie - kołderka i podusia - i całość zapłaciliśmy niecałe 140 zł.
Porównywalnie - zerknijcie na ceny poscieli firmy Drewex, badz Klupś.

w ten weekend także zaszaleliśmy z mezem (tzn - gł. ja szalałam :D Kupiłam sobie dwie pary spodni- jeans biodróweczki (rozmiar wieksze) - fajowe są- Zobaczymy jak dł posłużą :laugh: oraz sweterek dluższy z duzym dekoldziekiem ( mamcia ma większy biust- 75B ;) , więc ::) ... a i w sklepie Pani zamówiła mi juz dresik -welurkowy- brązowy- bluza z kapturem i spodnie dł. -.
Od razu lepsze samopoczucie :D Uwielbiamy z Klaudysią zakupki ::)

Agaciulko sliczne mebelki:)))) Ja sie zastanawiam co kupic do pokoiku, na razie znalazlam tylko lozeczko.
Rusalko- slodki komplet dla Twojej corci:)))

no Rusaleczko niezle zaszalalas, a zakupow ciuszkowych to ci zazdroszcze, ja juz mam serdecznie dosyc chodzenia w jednej i tej samej parze spodni!
w dodatku zamkneli u nas dzial ciazowy H&M :(
tak patrzac na baldachim dla twojej ksiezniczki, to sobie przypominam, ze nasz ksiaze bedzie BARDZO potrzebowal moskitiery, bo belgijskie komary to sa jakies potwory! cale lato wygladam jakbym miala ospe i te mordecze monstra buszuja az do listopada!a niedlugo pewnie juz sie obudza paskudy

co do ciuszkowych zakupow, to juz sie rozgladam za jakimis wygodnymi butami na wiosne, bo ja to jestem taka "pani obcasowa"(mam same kozaczki, sandalki itp a obcasik 6cm to minimum hehe) a to jednak niezbyt wygodne ani w ciazy ani z maluszkiem, marza mi sie jakies sliczne i wygodne buciki, cos nie do konca sportowego, zeby do spodniczki pasowalo.

znalazlam fajny sklep internetowy z chustami do noszenia dzieci:
www.bebelulu.pl
super kolory, planuje sobie cos takiego sprawic, moze sama bym uszyla nawet.....w szkole rodzenia beda nas uczyc jak wiazac takie cacko, bardzo sie ciesze, bo jednak z wozkiem to nie wszedzie wygodnie isc.

Rusałko super zakup/y
Agata swietne te chusty tylko strasznie drogie. Słyszałam o niech wiele dobrego ale jak tak patrze to wydaje mi się że mogłaby mi dzidzia wypaść. Niektóre są takie płytkie, no ale musi być to jakoś sprawdzone, że sa bezpieczne ;D ;D ;D

reklama
Do góry