reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

No Cicha za ta cene to szalu nie ma...Podobny plaszczyk w sklepie przymierzalam i o 250 euro tanszy byl...Nawet tamten mi sie lepiej podobal...;-) No ale sama firma mowi za siebie ;-)

reklama
a ja jestem zniesmaczona, bo chcialam sobie z nudow obczaic plaszczyk no i strony mi nie otworzylo... :/
dziewczyny a znacie jakies fajne i sprawdzone strony prywatnych sprzedazy typu venteprivee.com ? takie na ktorych markowe ubrania i gadzety kosztuja -50 i nawet -70% ??? ja od kilku mieisecy tylko w takich kupuje, ale na moich stronach przed swietami gorsze sprzadaja, bo wiedza, z eludzie sa zajeci kupowaniem zbaawek i bombek choinkowych....
pozdrawiam

Pati czyli potwierdzasz moe przypuszczenia, ze da sie znalezc za mniejsze pieniadze. Daj link do tego twojego....
A co do cicuhow to ja tak mam, ze im skromniejsze tym lepsze (ale na jakosc patrze). Dzis za to zaszalalam bo weszlam do tego butiku i sobie poogladalam. Pani chciala pomoc wiec przymierzylam sobie kozaczki co mi wpadly w oko i ow plaszczyk. Kozaczki okazalo sie, ze kosztuja jedyne 1200CHF (ale pani od razu powiedźiala, ze juz u nich jest solden i 20% mniej, po czym na kallulatorze wyliczyla, ze beda mnie kosztowac 800CHF- zupelnie nie wiem jakim cudem (chyba, ze mi dala extra znizke za moj skromy wyglad ;-)). O plaszczyku juz nie wspomne. W kazdym badz razie mam chyba tak jak Pati zbyt wiele zdrowego rozsadku by kupowac ciuchy za te pieniadze...nawet jesli sa swietne:-)

Kasia usmialam sie z tego spiwora :-)

Josephine ja nie znam takich sklepow wiec nie pomoge. Kupuje co prawda sporo online ale jedynie dla dzieci.

Cicha nie mam linka bo ja w sklepie go przymierzalam...ale byl naprawde fajnie szyty i zaluje ,ze go nie wzielam...Tym sposobem popierdaczam w starym :-D:-D:-D nie wiem chyba 120 euro dla mnie bylo za duzo wtedy...A to bylo dokladnie w ten dzien co poszlam na impreze i zgubilam ten nowy sweter plus wydalam 70 euro na drninki-no coz z garami nie mam chyba wszystkiego okay:eek::-D Ale chyba w Only go ogladalam...Kuzwa nie pamietam juz :eek:

Josephine -jak Ty wogole masz na imie? bo jakos mi sie ciezko pisze to imie ;-):-D
Ja nie znam do takich stron linkow ktore pytasz...malo kupuje na necie...

No a moje zakupy wygladaly dzis tak : waz lampkowy na balkon,lampki na okno,swiece,krzaki na stroik...jakies zlote nitki...i pare gratow dla mlodej ...;-)

mam na imie natalia :) mam andzieje, ze nie skojarzy ci sie z innym wrogiem ;)
widze ze zakupy ozdobno-swiateczne
ja dzis siedze w domu, pada... wczoraj zrobilam zapas skarpetkowy malemu + 2 sweterki, czape na zimno i rekawczki. Pralam na szybko, suszylam
a dzis 12 stopni akurat hehehehe (wczoraj bylo 6....) no i pokaralo mnie :)
pa!

kurcze szkoda ze nie znacie... porozgladajcie sie po necie. tutaj od jakiegos czasu jets szal na te sklepy online. nie ma drogiego wynajmu butiki w paryzu, oplaty personelu itp
osttaniio dorwamam bielizne john gaillano za -70% itp
ok.15-20 euro sztuka zamaist 90-105. nie powiem nie pogardze:
nie wiem czy wysylaja za granice ale podaje kilka stronek
venteprivee.com
espacemax.com
achatvip.com
bazarchic.com

No Natalia brzmi lepiej -chociaz z Natalia przezyl swoj pierszy raz :-D:-D:-D:-D:-D
Ja sie zabijeeeeeee:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Moze jakas Sabina sie znajdzie i Maja?:-D:-D:-D:-D:-D bedzie kolekcja;-):-D

Pozniej sobie poprzegladam linki :-)

reklama
Do góry