reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Chcialabym ale nie moge bo nie wiem jaka to firma. Wisi tu w takim ,butiku' gdzie maja rozne firmy wiec znam tylko cene :-) Moze jutro wstane w dobrym humorze i dla siebie laskawa wejde i przymierze he he... Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Kasia i dlatego nadal sobie dynda w okienku ;-):-)
Pewnie jakby dobrze poszukac to za 1/4 ceny cos podobnego mozna by znalezc.

Ale ten w tym drugim sklepie jest taki bardziej orginalny tyle, ze cena tez. Niestety :-(

Cicha, fajny ten płaszczyk. Tez nigdy takiego puchowego nie miałam i tez taki prościutki mnie kusi.:-) Ale tego typu paszczyki musza być super uszyte, żeby w nic zgrabnie wyglądąc. Ten bossa tak własnie wygląda.

Mamoot, masz rację - żeby nie wyglądać jak w śpiworze;-)
Faktycznie ten wygląda bardzo fajnie.
Cicha, może pod choinkę mąż kupi?;-)

reklama
ja tez bardzo lubie takie proste dlugie plaszczowate kurtki, czy plaszcze- takie rurki! ktore wysmuklaja i wyszczuplaja optycznie:tak:Kurtka Cicha, wiec baardzo mi sie podoba! tylko fakt --ta cena..niekoniecznie:-D

Do góry