reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
ty to masz szczescie do imion... moze przestancie z adamem sobie szczegolowo opowiadac przeszlosc ? albo opowiadajcie, ale anonimowo, bezimiennie ;)

A ja se zaszalalam dzis-zamowilam sobie :
-pedzel do pudru
-odzywke do paznokci sally hanson
-pedzelek do cieni
-blyszczyk bourjoirs- w takiej kulce jako naszyjnik
-zel antybakteryjny dla dzieci-taki co to wody nie trzeba by dziecku odkazic lapska ;-)
-eyeliner od Playboya
-jeden blyszczyk od Sally Hanson
-kredke czarna w zelu-nie wiem nie mialam jeszcze....wiec bedzie debiut;-)
-cien sypki tez od bourjoirs
-puder w kulkach sun kissed-tez nie mialam
-palete cieni 77 kolorow z firmy W7 tez nie znam tej firmy...wiec okaze sie w praniu ;-)
To chyba na tyle....

reklama
150 zeta.... :-) tak pi razy oko... znalazlam taka strone ze oszalalam prawie:-D kurde ja odzywke sally hanson to kupuje za 50 zeta a tam po ok 15 zeta...:szok:

Do góry