reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
zaloze sie ze zaraz sie dobrze obkupisz :-) opowiadaj co zamawiasz...ja najpierw sprawdze sobie co to dokladnie przyjdzie i jak bedzie git to lece w sklepach obadac i bede tu stala klienka :-):tak:

muszę popatrzeć lakiery jakieś kupie do paznokci na pewno, cienie może i puder, nie mam czasu teraz dokładnie popatrzeć, jak sie odmaluje hehehehe tylko to wszystko dziwnie tanie

no bardzo dziwnie tanie:-D ale jak patrze na odzywki ktore zawsze wlasnie z Sally Hanson kupowalam to opakowanie identyk...pisze to samo...po komentarzach widze ze tez super...no kurde nie wiem...ale nawet jakby to jakies gowno bylo...to i tak nie jest zle...majatku nie wydalam -ewentualnie w prezentach rozdam :-D ale mysle ze bedzie git :-)

smiac mi sie chce z tego jak za 1 euro, to 11 sztuk. w srode odkrylam sklep za euro
skarpety zrobilam zapas malemu i inne duperele drobne
wszysko sergent major: znana tu i dobra formz
skarpety para 1 zamaist 6 euro,
rajstopy 1 zamiast 10, czapaka jeszcze wiecej
wczoraj przed zamknieiem tam polecialam wziac pare dupereli dla ciotki, bo ona ma blizniakow
wiec jej sie przyda
a stronki kosmetykowe to PROSZE dawajcie sobie prywatnym mailem, bo ja sobie obiecalam, ze postanowienie na 2010 : kupowac mniej, lub nawet do marca nic... wszystko lezy w szafac i pewnie nim zdaze zuzyc, to sie przeterminuje... zalozylam watek o maniaczkach kosmetyowych. ale nikt sie na niego nie pisze, a jak tak ccialam gadac o kremach i pilegnacji hee
bo teraz mam plan gadac o tym, zmaaist isc do skpeu i myk myk kupowac
musze najpeirw zuzyc co mam, czyli po kilka kremow, balsamow, odzywek itp
choroba to jzu jest...czesc demakijaozw iinnyh oddam na gwiazdke, zluzni mi sie szafka i nie ebde miala boli w sumieniu :)

glupia baba,w atek zgubialm zemu sie smailam z tego jak za euro to 11
bo wczoraj wieczorem co bedzilam, to wlasnie 11 sztuk mi wyszlo, ouchy super; kolorystyka folklorowa typowa dla firmy a tu 11 euro za 11 gadzetow :) hehe

ja czasami w tych sklepach za 1 euro cos kupie ale szczerze bubel maja ...juz sie duzo razy przejechalam...Chcialam tanio a wyszlo mnie 3 razy drozej ...ale np.kupuje tam dobre plastry,taki melkfet na bardzo sucha skore,czasami jakies kolorowanki czy farby dla mlodej...

reklama
U nas taki sklep z ciuchami otworzyli wszystko tam jest po 4 zł czasami mozna coś fajnego trafic :tak:

A ja przystopowałam z zakupami, nie mam juz takich manii, nie mam czasu na takie szaleństwa.

Ale jak bym nie pracowała to pewnie byłaby jedna z moich rozrywek:szok:

Do góry