reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
MMMMMMM fajne najbardziej podobają mi się te pierwsze i cena niezła - a ile cm ma obcas? i te drugie tez fajne, trzecie średnio mi się podobają.

Ja szukam jeszcze stroju na basen tzn jednoczęściowego bo mój juz jest troche nie teges:szok:

Pati ja myslalam ze ty na kozaki chorujesz a tu wdze same sandalki....Chyba niezly karnawal Ci sie szykuje ;-):-)

Ja sie krece kolo plaszczyka za niebotyczna cene.....ale tylko ogladam bo akurat po drodze mam :-)

Josephine ja jestem w niemieckojezycznej czesci Szwajcarii.

Wiesz Cicha bo mi juz chyba przesla taka faza wiesz "jak pies na baby"-co to tylko pitonem mysli ;-) Wiesz mam na mysli to ze okay kupie sobie te kozaczki ubiore dokladnie je z 4 razy-sylwester,potem urodziny kumpla sa a wczesniej moje urodziny i mozeeee.....jeszcze gdzies....i potem beda w szafie lezec...W zime tak czesto nie wychodze,latem owszem o wiele czesciej bo to jakis piwko wieczorem albo cos wiec wiecej okazji...no i np.urlop czy cos...wiec wynosze a tych kozakow nie...Wiec ja tak juz chyba oszczednie mysle:-D Da sie cos zrozumiec z tego ?:confused2::laugh2:

Mi się podobają buty nr 2, oczywiście reszta też jest bardzo elegancka. A co do Twojego rozumowania, to ja myślę podobnie. Lubię praktyczne rzeczy chociaż mam w szafie takie rzeczy, które założyłam może ze 2 razy.

reklama
Do góry