reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Kurcze czego to ludzie nie wymysla... A ta mala skorzana kurtka to normalnie rozklada na lopatki!
Niestety moj mezus to z tych bardziej stonowanych (ja zreszta tez) wiec ludzie by oczy zrobili jak by maly byl tak ubrany. Do nas pasowalby raczej maly okularnik w twedowej marynarce z latami na lokciach i sztruksach ha, ha... ;D

Agatatje ciuszki są extra, ta kurteczka jest zaje...fajna :laugh:
Ola.K na punkcie Disneya mam bzika, sama noszę skarpetki z Kubusiem i z Prosiaczkiem niestety Tygryska nie mam :( ;).
Ja niestety jeszcze nic nie kupiłam mojej dzidzi, mam liczną rodzinkę i obiecane sterty ciuszków więc nie wiem czy coś jeszcze kupować. Narazie powstrzymuję się od zakupów żeby nie zapeszyć. Ale miło popatrzeć na to co wy kupujecie swoim skarbom.

A ja kupiłam Kubusiowi taka matkę edukacyjną i poluje jeszcze na taka za pałączkami

8344726611af.jpg

i oczywiscie na karuzelę jestem napalona jak bociek na żabę aloe chyba kupię uzywaną bo są strasznie drogie  (dla chętnych w sklepach Tesco po 144,-) ;D ;D ;D ;D

Agata właśnie przejglądalam ta stronke z ciuszkami i aż mi dech zaparło, a ta skóra czad. Uwielbiam maluchy w dorosłych ciuchach ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Czy widziałyście może gdzieś przewijak mocowany do sciany? Bo zainspirowana fajową stronką od Cichej przejżałam już chyba wszystkie sklepy meblowe i takiego cuda nie znalazłam, a dla mnie to zbawienie, bo Kubuś będzie mieć tylko kącik, a nie pokój ;D ;D ;D ;D

Sumka na własne oczy nie widziałam ale wyczytałam że są w Ikei (albo były bo babka na innym forum o tym pisała już dość dawno). Na pewno Ikea ma w ofercie taką komodę z rozkładanym przewijakiem.
A co myślicie o takich zwykłych przewijakach kładzionych na łóżeczko? Sprawdzają się?

reklama
Basiu te kladzione sie sprawdzaja, tylko mi przeszkadzało to że zasłaniają łóżeczko, a pozatym zamówiłam juz sobie kołyskę, a na niej to nie za bardzo da się położyć taki przewijak. Komoda odpada ze względu na brak miejsca.
Agusia toż to prawdziwe męskie skarpety ;D super

Do góry