co za zywy temat..bardzo ożywiony - - zaczyna się na dobre- szaleństwo zakupowe,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,........ ;D ;D ;D .aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sama wstrzymuję sie. Wasze CUUUUDOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam najpotrzebniejsze ciuszki reszte zaopatrzą: rodzinka, znajomi..-Widze jak kolezanki, które urodziły..śmieja sie, ze mogłyby przedszkole dzieci ubrac..a ciuszki głównie podostawaly dzieciaczki w prezencie..wiec..teraz u mnie czas na łozeczko, wózeczek, pościel..a wczesniej malowanko pokoiku Nie moge sie doczekać już zakupu wózeczka i łóżeczka..
reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
heh, ale mi robicie ochotę na zakupy...... no cóż na całe szczescie skarbonka pusta- mielismy z męzem troche kosztów związanych z samochodem, i sporo jeszcze przed nami- badania techniczne, Oc sie kończy i jeszcze Ac --- olaboga.......więc jakiekolwiek zakupy chocby z powodu miedziaków odbędą się w czerwcu- ale dowiedziałam sie, że moje kumpele temu szaleństwu się nie oparły i już coś mają dla mojego szkraba))
ja też szukałam tego przwijaka, ale IKEA w Polsce już go nie ma
znalazłam tutaj w Niemczech i nawet jest tańszy - w Polsce kosztował 249 złotych a tu 59,90 euro co daje 230 złotych, może trafię na jakąś promocję popatrze na niego chwilę, bo naprawdę jest fajny a nie chcę gracić mieszkania
jakby któraś bardzo chciała to w kwietniu będę jechać samochodem do Polski i mogę przywieźć, teraz do samolotu byłoby mi chyba za ciężko
komody dziecinne oglądałam, ale to już wydatek 3 razy większy niż na ten przewijak, a dziecinne ciuszki można trzymać w noramlnej szafce/komodzie niekoniecznie za tyle kasy
cicha super link do kołyski, ale droga koszmarnie no i chyba na niezbyt długo wystarczy, bo dzidzia może wypaść
ale i tak lukam może na ebayu taniej znajdę
kasik, nieco chora
znalazłam tutaj w Niemczech i nawet jest tańszy - w Polsce kosztował 249 złotych a tu 59,90 euro co daje 230 złotych, może trafię na jakąś promocję popatrze na niego chwilę, bo naprawdę jest fajny a nie chcę gracić mieszkania
jakby któraś bardzo chciała to w kwietniu będę jechać samochodem do Polski i mogę przywieźć, teraz do samolotu byłoby mi chyba za ciężko
komody dziecinne oglądałam, ale to już wydatek 3 razy większy niż na ten przewijak, a dziecinne ciuszki można trzymać w noramlnej szafce/komodzie niekoniecznie za tyle kasy
cicha super link do kołyski, ale droga koszmarnie no i chyba na niezbyt długo wystarczy, bo dzidzia może wypaść
ale i tak lukam może na ebayu taniej znajdę
kasik, nieco chora
Mi tez robicie ochoty na zakupy!!!! Do marca musze wytrzymac, chyba ze cos kupie uniwersalnego, zeby pasowalo dla chlopczyka i dziewczynki.
Agusia - skarpetki przednie!!!!!
Ja tez sie zastanawiam czy kupic komode z przewijakiem - wiecej miejsca czy taki przewijak na lozeczko.
I w ogole sie zastanawiam co kupic do pokoiku dla dziecka - nie jest za duzy i nie chce zagracic.
Mysle ze komodka, lozeczko i jakis taki maly slupek na ksiazeczki i zabawki
i pudelka-takie na kolkach na pozostale zabawki...- nie wiem czy te wszystkie rzeczy dla malucha sie tam zmieszcza.
Dziewczyny co kupujecie do pokoiku???
Jak macie jakies linki, to wklejacie- mebelki, akcesoria itp.dzieki.
Agusia - skarpetki przednie!!!!!
Ja tez sie zastanawiam czy kupic komode z przewijakiem - wiecej miejsca czy taki przewijak na lozeczko.
I w ogole sie zastanawiam co kupic do pokoiku dla dziecka - nie jest za duzy i nie chce zagracic.
Mysle ze komodka, lozeczko i jakis taki maly slupek na ksiazeczki i zabawki
i pudelka-takie na kolkach na pozostale zabawki...- nie wiem czy te wszystkie rzeczy dla malucha sie tam zmieszcza.
Dziewczyny co kupujecie do pokoiku???
Jak macie jakies linki, to wklejacie- mebelki, akcesoria itp.dzieki.
Ja mam o tyle dobrze (albo i zle bo wiecej z tym zawracania glowy), ze dysponujemy pokojem dla dziecka. Lozeczko juz dawno mam upatrzone: http://www.oeufnyc.com/oeufnyc2/company/index.php?action=categories&cat=137
i zasatanawialam sie nad ta wiszaca kolyska na pierwsze miesiace ale calosc to troche drogi nabytek no i praktyczniej byloby kupic cos przenosnego zebym mogla malego polozyc w ogrodzie lub na dole w domu. Ale kolyska kusi, oj kusi...
Co do reszty to planuje kupic do tego komode w ikei (za firmowa do lozeczka nie dam tyle kasy) - tak aby byla pod przewijak i moze skrzynie z Lo serii : http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...7*15659&storeId=19&catalogId=10103&langId=-27 - albo jakos polke skombinowac. Szafy nie potrzebuje bo tu w stanach domy maja tzw. garderoby tzn wielkie wbudowane szafy. Po prostu otwiera sie dzrzwi i ma sie podwojna szafe za nimi. Ja mysle,ze oprocz tego postawie tam pojedyncze normalne lozko i wygodny fotel i tyle tego. Przyznaje, ze troche sciagam tu z planu poprzedich wlascicieli domu, ktorzy tez mieli male dziecko i w taki sposob rozplanowany pokoik. Tyle, ze mebelki inne takie typowo tutejsze i przeurocze w inny sposob.
i zasatanawialam sie nad ta wiszaca kolyska na pierwsze miesiace ale calosc to troche drogi nabytek no i praktyczniej byloby kupic cos przenosnego zebym mogla malego polozyc w ogrodzie lub na dole w domu. Ale kolyska kusi, oj kusi...
Co do reszty to planuje kupic do tego komode w ikei (za firmowa do lozeczka nie dam tyle kasy) - tak aby byla pod przewijak i moze skrzynie z Lo serii : http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...7*15659&storeId=19&catalogId=10103&langId=-27 - albo jakos polke skombinowac. Szafy nie potrzebuje bo tu w stanach domy maja tzw. garderoby tzn wielkie wbudowane szafy. Po prostu otwiera sie dzrzwi i ma sie podwojna szafe za nimi. Ja mysle,ze oprocz tego postawie tam pojedyncze normalne lozko i wygodny fotel i tyle tego. Przyznaje, ze troche sciagam tu z planu poprzedich wlascicieli domu, ktorzy tez mieli male dziecko i w taki sposob rozplanowany pokoik. Tyle, ze mebelki inne takie typowo tutejsze i przeurocze w inny sposob.
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
oj cos czuje, ze te kolyske w koncu kupisz ;D
u nas maly narazie nie bedzie mial swojego pokoiku wiec tez bedzie go trzeba jakos zgrabnie "wkomponowac" w nasza sypialnie
juz mialam wiesci od mamy, ze nie tylko lozeczko jest zalatwione, ale tez szafka do przewijania
trzeba to wszystko tylko tutaj przywiesc.
wiecej mebli narazie nie planujemy, potem bedzie sie kupowac w miare potrzeb
u nas maly narazie nie bedzie mial swojego pokoiku wiec tez bedzie go trzeba jakos zgrabnie "wkomponowac" w nasza sypialnie
juz mialam wiesci od mamy, ze nie tylko lozeczko jest zalatwione, ale tez szafka do przewijania
trzeba to wszystko tylko tutaj przywiesc.
wiecej mebli narazie nie planujemy, potem bedzie sie kupowac w miare potrzeb
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Cicha, z ta strona z ikei to cos wyskakuje ze nie tak, ze nie kompletna strona. Spróbuj jeszcze raz i powiedz jakie ceny? ja wybrałam mebelki VOX http://www.baby.vox.pl/main.php?s=list&cat_id=6
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
fajne te mebelki z voxu!!!calkiem przyjemne, takie cieplusie.
my sobie upatrzylismy ten zestawik z ikei:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...3*16261&storeId=13&catalogId=10103&langId=-23
my sobie upatrzylismy ten zestawik z ikei:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...3*16261&storeId=13&catalogId=10103&langId=-23
reklama
Super te mebelki!! Ale wydatek też spory...rozmarzyłam się patrząc na nie ale my raczej pozostaniemy przy zwykłym łózeczku i jakiejś komódce pod kolor, tym bardziej że mały będzie z nami w pokoju....
Agatko podaj jakich mebli szukac w Ikei bo wychodzi na to, że Ikea jaki adres się nie wklei to otwiera się zawsze na stronie głownej...ja szukałam przewijaka "na piechotę"
Agatko podaj jakich mebli szukac w Ikei bo wychodzi na to, że Ikea jaki adres się nie wklei to otwiera się zawsze na stronie głownej...ja szukałam przewijaka "na piechotę"
Podziel się: