reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dziewczyny a oto mój najnowszy zakup ...prawda,że śliczny i słodki???
tak sobie pomyślałam,że akurat do wózeczka na jesień jak znalazł...ciągle buszuje po allegro i właśnie wpadł mi w oko...jescze podobają mi się takie tygryskowe butki, ale...poczekam bo nie mam orientacji jaką nóżke będzie miał Marcinek jak się urodzi... ;)

836703593if.jpg

Kupiłam także ten śliczny komplecik na lato...nie mogłam mu się oprzeć...
ramtygm000p8us.jpg

A to buciki które mnie baaardzo kuszą...
850804347sp.jpg

reklama
Olu ale sliczne.
No mnie na szczęście zakupy ominęły wielkim łukiem bo mam prawie wszystkie ciuszki po Bartusiu, wiec moge sie skupić na szukaniu wózeczka i łóżeczka ;D ;D ;D ;D ;D ale mam oszczędne dzieciatko, niedość że zarobiło becikowe to już jest ubrane do 6 roku życia. Mam tylko nadzieję, że moda dziecięca nie zrobi jakiegoś milowego kroku naprzód ::)

Olu superowe te ubranka tygryskowe :) Ja obiecalam mamie ze juz narazie nic nie kupie na allegro, tylko poczekamy do 7 miesiaca ;D

Fajne macie te nabytki, takie kolorowe i miluchne. Ja zakupilam pierwsza partie body (z dlugim i krotkim rekawkiem) i potem poszukam spodenek lub rajstop. Wogole nie kupuje kaftanikow bo nie bardzo wiem do czego mialy by mi sluzyc. Zreszta ciezko je tu znalezc wiec chyba ludzie obywaja sie swietnie bez. No i moje zakupy sa nieco nudne bo malo kolorowe i zupelnie zwykle.
No i ciekawy watek do poczytania: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=21262885&v=2&s=0

cicha ale fajna strona:) mozna sie coś pozytecznego dowiedziec, czytam i robie sobie notaktki hehe
całuski

cicha, tez nie mam kaftanikow, same body, mysle, ze one spelniaja te sama funkcje.
wczoraj widzialam super body:
czarne, z krotkim rekawkiem i nogawkami, z logo Harley Davidson i napisem I love my harley :D ;D :D
tylko cena mnie troche odstraszyla :/

Ha ha Agatatje uwazaj bo jak tak zaczniesz na osiemnastke wypisz wymaluj prawdziwego harleya bedziesz musiala zaparkowac pod drzwiami ;D A swoja droga body fajne szczegolnie taki napis na tak malym cialku.

reklama
Agaciulka - napalilismy sie z mezem na ta Twoja karuzele:))oj bardzo!!!

Agatko- fajnie ze kupilas ciuszki, ja juz gesto kombinuje co zakladac codziennie do pracy zeby nie chodzic w kolko w tym samym,
chodzi o gore, bo spodnie mam jedne.I jak jest tak zimno to nawet nie chce mi sie biegac po sklepach.
Harlejowka niezla - koszulka!!!

OluK[-/b] sliczne ciuszki, a jaki intesnywny i cieply pomaran - extra!!!
Ja tez siedze na allegro-na razie patrez zgodnie z obietnica...oj cierpliwa jestem...

cicha-fajny link, walsnie sobie czytam

Do góry