reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Agaciulka przesliczne ciuszki. Napisz prosze jaka to firma i gdzie kupilas... bo mnie zachwycily...szcegolnie te body...przepiekne!!

Agatko - zdolniacha jestes naprawde, ja w ogole talentu plastycznego nie mam niestety...

Rusalko - sliczne ciuszki, czapeczka jest boska i to body w kaczuszki:)

Dziewczynki ciuszki niesamowite prezentujecie:)))
Ja tez chce!!!!Juz niedlugo...od marca zaczynam, jak nie bede znala plci wciaz to pokupuje troche unisexow - bedzie dla braciszka/siostrzyczki w przyszlosci.

reklama
Hej :):)- Witamy:)- - Pewnie zauwazyliscie- pewne wątki zostały przez moderatora połączone. Poprosiłam o to, bowiem np "ciuszki"="zakupowe szalenstwo", a takze "co Wy na to"= ""OK-czas na powazny temat - WÓZKI"- te wątki poruszały tych samych tematów - pierwszy ciuszków, zakupów :), a drugi wózków. Mam nadzieję, ze nie macie mi tego za złe- i byl to OK pomysł:)?
Cmokaski:)!

AGACIULEK jesli to ciuszki z allegro to do paru Twoich tez się przymierzałam :)

ja już kupiłam straszna masę ciuszków na allegro, ale jak posegregowałam rozmiarami to mi wyszło, że i tak nie jest tego mega dużo i w sumie jeszcze trochę rzeczy jest potrzebnych

potem pomyślałam jaką fortunę musiałabym wydać kupując nowe ciuszki - z allegro średnia cena ciuszka wyszła mi jakieś 8 złotych za sztukę, a kupiłam już jakoś 60 sztuk i licytuję kolejne
luknęłam ile te rzeczy kosztuja nowe, wyszło że conajmniej 5-6 razy tyle i czystym sumieniem zaczęłam szperać po allegro dalej :)

w końcu oszczędzam :)

poza tym chyba czeka mnie w kwietniu - maju przeprowadzka, więc staram się skompletować wyprawkę przed, póki mam trochę czasu, potem będzie remont mieszkania, przeprowadzka, zakupy wózka+mebli, szkoła rodzenia i ani się obejrzę i dzidzia będzie na świecie i do ciuszków nie będę miała ani glowy ani czasu

kasik

Rusałko śliczny ten pledzik, ja też go ostatnio macałam w Ikei, milusi jest strasznie, zyrafka przesłodka :)
Agatatje może wpadniesz do Frankfurtu i poszalejesz sobie przy maszynie - materiały zapewnię :) i dobre wino :) w roządnych ilościach hihi
beeren auslese? straszną mam do niego słabość w ciąży :)

co do sprzętu - czytam regulanie pl.soc.dzieci - mają dłuugi staż dzieciowy i bardzo dziewczyny polecają leżaczki-bujaczki, można dzidzię ciągać za sobą po mieszkaniu w takim leżaczku a ona jest bardzo zadowolona, a juz najbardziej jak są to leżaczki z zabawkami:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84524046
ten jest fajny, ale jest sporo podobnych

ja ciągle nie mogę się zdecydować na wózek, więc mebelków i pościeli nawet nie zaczynam oglądać :(

kasik

Aniu76, daje ci namiar na te body, podaje ci linki do osób u których kupowałam i sa sprawdzeni
:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78984078 to kupiłam i suuper komplet i swietny materiał
:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80711267 ta dziewczyma nie ma teraz tych body ale zagladaj bo pewnie znowu bedzie miała
:) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1186824 od tej kupowałam body z długim rekawem, tez super sprawdzone
:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80435893 a tu zobacz, ja kupiłam te beżowe, ale na razie beżowych nie ma, ma tylko na drugiej stronie różowe i niebieskie
:) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85444306 od tej dziewczyny kupilismy karuzele i jestem zachwycona
papa, jak cos to dam ci jeszcze namiar na fajne ciuszki od sprawdzonych sprzedajacych

Agaciulko proszę o Twoją ocenę zakupionej karuzeli czy warta jest swojej ceny?
a ja ostatnio kupiłam mojemu Maluszkowi kombinezonik z polaru 3-6 miesięcy jest cuuudownie miękki...nie moge coś wkleić zdjęcia ale sie postaram ....

DonKaczka - lezaczek super - ja mam na swojej liscie zakupow:))) Tylko jeszcze nie wybrala jakiej firmy, a te co ogladalam w necie, to mialy kosmiczne ceny okolo 200 zl.
Pamietam jak moja chrzesnica lubila lezaczek :) :)

Agaciulka - dziekuje bardzo za linki - wlasnie sobie obejrzalam i zapislam w ulubionych - w marcu poszlaleje:)))DZIEKI!!!!

Olu.K, od razu chciałam kupic ta karuzele bo widziałam ja w reklamach jakos pod koniec roku w telewizji. Niestety w sklepie kosztowała 260 zł wiec sie troche przeraziłam i zaczełam szukac na allegro. Zamówiłam u tej dziewczyny i karuzela ta przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Jest milion razy ładniejsza i słodsza niz na tych zdjęciach w allegro. Jest cudna, melodyjki takie uspokajające z ćwierkaniem ptaszków, zrobione tak, że nie wystraszy a na pewno uspokoi, dwa poziony głośności, taki cichutki i głośniejszy, 6 dźwięków do wyboru, ten projektor, który wyświetla na suficie motylki i chmurki jest super, a do tego od spodu jest leciusieńka lampka nocna no i czaaaad pilot do włączania i wyłączania. Pilot ma sprytny uchwycik i można go sobie powiesic. :D
Naprawde jestem tak zachwycona tym zakupem, że polecam innym bo to jest rewelka !! Buziaki i pozdrawiam :)

reklama
ja dzisiaj na poprawe humoru kupilam koszulke, ktora zaslania mi brzuszek, bo wszystkie siegaly mi juz mniej wiecej pod pachy ;)
jest o tyle praktyczna, ze rozpina sie z przodu do polowy i bedzie mozna ja nosic do karmienia ;D
jest szara, z nadrukiem zielonym i czarnymi rekawkami, bardzo mi sie podoba szczegolnie, ze kupilam ja za 15 eur i byla przeceniona z 45!!! LOOOOL ;D

Do góry