reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Te Adamy wszystkie chyba maja tak z tymi portfelami :-D:-D:-D
A donosze ze moje zakupy sie nawet udaly:-) Zakupilam dwie pary butow,spodnie rurki takie jebitnie rozowe (ostatni szal mody wsciekly zielony i wsciekly roz ;-)) sukienkie,szorty,dwie bluzki...Tusz do rzes od Astora-Diva-Polecam :-) Jeszcze potrzebuje legginsy latexowe :-) i japonki i jakies bikini i bede zadowolona :-)Ale jutro sie wybieram wiec moze jeszcze cos przytargam ;-)

reklama
Dorcia, to fajnie, że udało się kupić. W sumie mój tez miał wymogi - żeby wszystko się zmieściło a żeby był mały:eek: Wypośrodkowałam;-)
Pati, wow, zaszalałaś! Super!

hehehe-zaszalec to ja bym se dopiero zaszalala jaby mi z 5 tysiecy ktos dal:-D Zakupilam wlasnie dwa dresy :-D Mega okazja...jeden dres kosztowal 120 euro a po znajomosci udalo sie kupic dwa za 100:rofl2:

reklama
cala Pati:-D

a mi szafy pekaja w szwach od tych szmat i jakos nie mam ich gdzie zakladac..skupuje a potem wisza sobie ..:confused2:a na pytanie co bym teraz chciala odpowiadam- wybudowany dom:-D!

choc w niedziele kupilam sobie torebke/worek i bluzeczke - ale tu super taka inna..ale co jak super okazja bez mierzenia i w pasie za luzna...albo zmniejsze albo zostawie przyszlosciowo:baffled::-D

Do góry