reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

irmaa, ten quad jest plastikowy ale taki porządny, rewelka, ma dwa biegi do przodu i jeden wsteczny, nie ma szans zrobić sobie na nim coś złego :) to taka troszke poważniejsza zabawka :-) Oliwka oczywiście jeździ nim w kasku :-) codziennie wychodzimy z nią i śmiga po osiedlowych chodnikach !!! Juz sie nie mogę doczekać jak go na działke zawieziemy i po lesie pojeździ :-)

NAMIOCIK superowy :-):-):-)

reklama
My też mamy peg perego ale własnie sie zepsuł, silnik się spalił ale przez ponad rok dzialaął bez zarzutu intensywnie użytkowany:szok: jestem z niego bardzo zadowolona, przymierzamy sie do kupna drugiego:tak:

Cicha, mam pytanie o Twój podwójny wózek. Jaka to firma i ile kosztował? Bo moja bratowa we wrześniu będzie miała córeczkę i zastanawia się nad wózkiem dla dzieci. No i pomyślałam o takim jak Twój.:-)

Mamoot ten wozek jest firmy Phil&Teds. Jest bardzo fajny bo naprawde zwrotny, wygodny i nawet z dwojka pasazerow dosc pakowny:-) Nie mam pojecia jakie sa Polskie ceny ale z tego co widzialam to w Europie ceny tych wozkow sa znacznie wyzsze od cen w Stanach. My za swoj zaplacilismy jakies 450$ - ale maz kupil go w Stanach i stamtad przywiozl.

A ja dzis zakupilam sobie buty...Tzn.zakupilam w tamtym tygodniu,z katalogu zamowione i nawet sa ladniejsze jak na obrazku :-) A jutro wybieram sie na ostatnie zakupy przed urlopem...Wara wroce z niczym to sie chyba uchleje:crazy::-D:-D:-D

a ja poszukuje skorzany portfel dla meza- i nie moge znalezc takiego, ktory spelnialby jego wymogi:confused2:- zalegly prezent:sorry:

reklama
Irmo- dokladnie:-D
chcial by byl plaski, pojemy z duzymi przegrodkami na karty, dokumenty, - czyli maly zgrabny a pakowny:sorry: a kieszen na drobniaki zamykana na zamek..no i wczoraj udalo mi sie taki kupic- skorzany czarny/lekko palony braz z bezowymi w srodku wstawkami- ponoc mu sie bardzo spodobal:-p

Do góry