reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylwia, a może coś hand-made: www.wylegarnia.pl ?Co prawda nie kupowałam tam torebki, ale 3 pary kolczyków w tym jeden komplet z wisiorkiem od róznych osób i naprawdę były świetnie zrobione i bardzo sie podobały (2 na prezent).

a mi się wyświetla :-p baaardzo ładna taka zmysłowa :tak:
ja to mam takie zwykłe bawełniane koszule do takich sexi to muszę schudnąć z 10kg :sorry2:;-):-D

Mamoot spodenki boskie tez takie chce ;-)
A ja szukam jakis klapek ale zadne mi jakoś nie pasują no i Sandre musiałam obkupić w buty wszystkie zamałe a tak a pro po Sandra ma już rozmiar 25 a nawet 26 niektóre :szok: 7 uk to juz małe . Kupiłysmy adidaski, sandałki tenisóweczki i klapeczki :-D a i jeszcze kalosze i płaszcyk przeciwdeszczowy i fajną kurteczkę juz na jesień :tak: Ale jestesmy chwalipięty :-DZdjęcia bedą ale na modelce :-D

no ja Karola obkupiłam znów troche w 5 10 15 , fajne przeceny, ale i dla młodszego pare rzeczy choc oczywiscie po Karolu mam dużo ale to kusi, takie ślicznosci, i nawet po tych 3 latach wybór wiekszy i wiecej tzw okazji - obniżek...
a buty kupujemy 27 :)

reklama
Miło mi, że Wam sie podoba :-)

Wojtka i Stasia to ostatnio obkupuję w lumpeksach. Jakoś bardziej mi się podoba, że wychodzę z torba markowych ciuchów za 60 zł, niż z jednym ładnym sweterkiem np. z H&M za tyle samo. Co prawda sweterki to akurat tam kupowałam :-p, bo maja swietnej jakości, nie do zdarcia. No i kłopot jest z kupieniem używanych, niezniszczonych spodenek na 3-latka. Pewnie dlatego, że dzieci w tym wieku tak niszczą ubrania.

Irmaa, powiem Ci, że te spodnie sie świetnie układają. I jakoś tak wyszczuplają człowieka. Jak je założyłam, to czuję się tak jak bym nie miała tych kilku kg na plusie. Ale inna rzecz jest, że ja dopiero niedawno zaczełam kupować ciuchy, bo bardzo długo chudłam po Stasiowej ciazy.

Ostatnia edycja:
Do góry