reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Oliwki najfajniejsze prezenty urodzinowe :-) Polecam, quad PegPerego rewelacja, śmiga tak (2 biegi do przodu), że Oliwka w kasku musi !!!
Wózek też fajny, każdy się krzywo patrzył, że zamówiłam jej czarny wózek, a potem byli zachwyceni :-) Wózek w sam raz na wysokośc dla dzieci od 3 lat do (moim zdaniem) spokojnie 6-7 lat.:-) Wieczorem z wózkiem chciała spać dlatego ta smętna mina :-(
Wózek też fajny, każdy się krzywo patrzył, że zamówiłam jej czarny wózek, a potem byli zachwyceni :-) Wózek w sam raz na wysokośc dla dzieci od 3 lat do (moim zdaniem) spokojnie 6-7 lat.:-) Wieczorem z wózkiem chciała spać dlatego ta smętna mina :-(
Załączniki
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
piękne prezenty Agaciulko a ten quad jest plastikowy dla dzieci, pytam bo wiem że na takich prawdziwych quadach dużo dzieci ma wypadki, niektóre niestety śmiertelne bo maszyny są ciężkie i w przypadku przygniecenia kończy się to tragicznie.
ja Izie kupiłam na urodziny puchatkowy namiot, niestety nie zdążyłam go schować i od wczoraj namiot stoi w pokoju, nawet w nim spać chciała, tylko że bała się sama zostać w pokoju, więc w końcu przyszła do łóżka namiot wygląda tak:
a* Namiot IGLO - DOMEK Disney #12 wz.# SZOK CENA (607386438) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam w tesco za 69zł:-)
ja Izie kupiłam na urodziny puchatkowy namiot, niestety nie zdążyłam go schować i od wczoraj namiot stoi w pokoju, nawet w nim spać chciała, tylko że bała się sama zostać w pokoju, więc w końcu przyszła do łóżka namiot wygląda tak:
a* Namiot IGLO - DOMEK Disney #12 wz.# SZOK CENA (607386438) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam w tesco za 69zł:-)
reklama
Podziel się: