reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja też ostatnio szaleje za zakupami kupuje np gwożdzie 100 - 10 kg, sruby, obejmy rynny, tynki mineralne, pokost i tym podobne rzeczy w przyszłym tygodniu mega szał zakupowy 2 wywrotki ziemi:-D

Syla no Twoje zakupy do moich nie doporownania:-D:-D:-D Wymiekam...:-D:-D:-DDzis skromnie-3 bluzeczki i spodenki...a mialy byc legginsy lateksowe-i pipa:crazy: za duze jakies byly...wisialy jakos tu i owdzie....:crazy::crazy::crazy: Mlodej kupilam jakies tam cichobiegi bo to moje dziecko to koszmarnie szybko buty niszczy...Moze nie tak ze je zdziera ale brudzi jakby ciagle po gnoju lazila...:crazy: A straemu trzy t-shirty kupilam zeby nie marudzil...w piatek jeszcze sie udam za tymi legginsami bo musze siwizne wreszcie farbnac ;-) a i branzoletke se kupilam-a jakze :-D o i cienie...:rofl2:

Sylwia niezłe zakupy :-D

Pati zazdroszczę ci tych za dużych leginsów, na mnie są zazwyczaj zamałe ;-):-D

ja zaszalałam na allegro
dla Izki kupiłam:
Gra poczta firmy Alexander (647466340) - Aukcje internetowe Allegro
pamiętałam taką ze swojego dzieciństwa, już przyszła, dziś bawiłyśmy się nią, trochę kicha bo nie ma w niej pieczątki, na szczęście Iza ma jakieś tam pieczątki:-)
Quercetti FantaColor Junior układanka od 2 lat (654401714) - Aukcje internetowe Allegro
to jeszcze nie przyszło, Iza bawiła się taką układanką u kuzynki w przedszkolu i bardzo jej się podobało :-D
KALINEA* PLAC ZABAW KOSZYKÓWKA 140X150X170 (651157055) - Aukcje internetowe Allegro
to pod wpływem zdjęć KasiDe :-D zabierzemy na wakacje, a od biedy w deszczowe dni i w domu można nadmuchać :-D

i by zrobić więcej miejsca w moich szafach, mam nadzieję że zdadzą egzamin
+ WORKI PRÓŻNIOWE ZESTAW 10 sztuk - PROMOCJA + (646667439) - Aukcje internetowe Allegro
PRZEZROCZYSTE PUDEŁKA NA BUTY 30x18x10 NAJTANIEJ (641910804) - Aukcje internetowe Allegro
POJEMNIK POD ŁÓŻKO (649275244) - Aukcje internetowe Allegro

to się pochwaliłam troszeczkę ;-):-p:-D

Irma o taki sam mamy (dzieciaki dostały na Dzień Dziecka), tylko kolorki inne. Pamietaj o czymś do dmuchania, bo płuca nie dadzą rady ;-)

No pięknie szalejecie zakupowo!

i mi sie podobaja:tak:

a ja zakupilam kartki do wszytkich dzieciaczkow..i leza niewypelnione i niewyslane..pracuje, wracam..sranie w banie, gotowanie, sprzatanie, mala itd...ale przede mna weekend:-pmoze zdaze wyslac przed 4 l:szok:

KALINEA* PLAC ZABAW KOSZYKÓWKA 140X150X170 (651157055) - Aukcje internetowe Allegro

wczoraj Klaudii tez to kupilismy...podpatrzyliusmy pomysl od Irmy..Czasem nie chce nam sie isc na plac zabaw z mala..siedzimy na ogrodzie i brakuje czasem pomyzlow na zabawy wiec pomyslelismy, ze to bedzie super sprawa- jeszcze nie rozpakowywalismy bo wczoraj pozno wrocilismy z wycieczki, ale dzis jak A. wroci z pracy to mala poszaleje;-)
narazie bawi sie prezentami urodzinowymi ktore wciazx zalegle nadchodza:cool2:

reklama
Dziś Marcin kupił mi w Intimissimi taką piżamkę.
te spodnie:
intimissimi
i na górę do kompletu taką bluzeczkę na ramiączkach, ale jej znaleźć w necie nie mogę.:baffled:

To chyba z okazji jego jutrzejszych 30stych urodzin ;-) Własnie mu tort truskawkowy robię.

I kupiłam jeszcze dziś turkusowe lniane spodnie 3/4.:-)

Do góry