reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Jejku jakie fajne i jak duzo :)
Moj maly ma troche pecha bo mama przepada za stonowanymi kolorkami dobra bawelna wiec toppers to petit bateau i tutejszy gap. A tak ogolnie to jeszcze nie kupuje bo mi sie do sklepow nie chce jechac. Ja jakos szczegolnie za zakupami nie przepadam ale sie zmobilizuje i nadgonie... ;D

reklama
Aha Agatatje Mexx tez mi sie podobal, szczegolnie nowa kolekcja, tyle ze zima bylo jeszcze za wczesnie na konkretne zakupy a teraz to juz wspomnienie... no i Zara tez ma niezle sztuki

Śliczniusie ;D ;D ;D Ja dostalam kilka fajnych ciuszkow od znajomej wczoraj a dzis zamowilam na allegro pieluchy flanelowe kolorowe i wyprawke dla niemowlęcia rozpinana w kroku w zoltym kolorze bo neutralny :) No coz, nie moglam sie oprzec :)

Aha a odchodzac nieco od ciuszkow to patrzcie na co ja ostatnio choruje: http://www.leanderform.dk/
Chodzi mi o Leander cradle na pierwszych kilka miesiecy zycia. Slodke... przynajmniej mnie sie tak wydaje i strasznie mnie korci by kupic.

ale slodki ten spioszek z reniferem!!! :D
chicha, calkiem ciekawy pomysl z wieszaniem kolyski! ale w ogole super to jest lozeczko na tej stronie!mozna mu wyciagac szczebelki, przerobic na lozko dla wiekszego dziecka i jeszcze wydluzac!podoba mi sie i design fajny!
ja juz mam lozeczko!!!!!bardzo zwyczajne, moje rodzenstwo w nim spalo, ma taka zalete, ze jest duze i dzidzia dlugo bedzie mogla w nim spac.Ciesze sie, ze kolejna rzecz na liscie odhaczona! :D

dzisiaj troche zaszalelismy w ikei, mamy szklanki, dzbanek i kupilismy dwa materialy i uszylam obrus i poszewki na male poduszki :D stwierdzilam, ze to szybko idzie i juz sie czaje na kolejny obrus i jakies kolorowe posciele dla malego :D

co mi tam wkleje fotki moich dzisiejszych efektow robotek recznych ;) :D
obrusik :D

P1000423.jpg

poduszeczka :D

P1000428.jpg

;D

Agusia ale masz slodkasy ;D ;D ;D prawdziwe cudenka
a ty Agataje jestes szybsza od przecigu rano zakupy wieczorem cale mieszkanie umeblowane ;D ;D ;D ;D ;D

CUUUDO!!! i ciuszki i obrusik i podusia- miodzio!!

a oto pled, który kupilismy Malutkiej w ikei, a takze żyrafka  :D z h&m-a i skarpetki ( które kupilismy na allegro :)
pledyrafka7lw.jpg

reklama
:)- i kolejne :)- (moze nie porami roku wklejam, ale podobne maja kolorki-takie bodki, czapeczka i rekawiczki- ha- razem tego nosiła moja Myszka nie bedzie ;)
cuszki9bc.jpg

Do góry