reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Agaciulka pochwal sie-wklej fote jakas :-)
Moja mloda w tamtym roku dostala tez na urodziny takie bikini-wyglada w nim przeslodko :-D

reklama
a po tej ciąży mój brzuch to porażka więc zostają mi jednoczęściowe:wściekła/y::sorry:

Irmaa, nie przejmuj się. Jak oglądam moje fotki z ostatniego lata, to aż patrzeć nie mogę jaka byłam kluska po porodzie Stasia. A jednak z czasem sie poprawiło. Brzuch jakiś lepszy. No i spytaj Sylwii o witaminki, które juz dwa razy mi przesyłała. Na pewno wspomagają powrót skóry do przyzwoitego wyglądu.

Irma pewnie, że mam to Naturalny Multi Karoten, poprawia wyglad skóry itp jesli chcesz dokładny opis działania itp to napisz mi na priv.
Mam tez inne witaminki i suplementy:-D

Ja zaraz wybieram sie na zakupy...mam w planie kupic dla malej kapcie...no i sobie jakies t-shirty...Ostatnio w sobote kupilam sobie dwie pary jeansow,buty,komplet bielizny i dwie kosmetyczki...takie mieli fajne w H&M i nie moglam sie zdecydowac wiec wzielam dwie ;-) Jeszcze koferek do kosmetykow by sie przydal-taki podrozny-na wszystko... Widzialam w ZARA fajne japonko-sandalki-takie czarne aksamitne wykladane kamieniami-bomba ale troche mi bylo szkoda 60 euro dac :-D

Syla ale my jej jeszcze nie mamy...To ma byc prezent na urodziny... :-) Fajowo sie w sklepie tym bawila... wiec mysle ze bedzie jej sie podobalo...:tak: Ale pozniej poszperam na stronie ikei to wstawie...teraz juz sie zbieram na miasto :-)

A to i ja się pochwalę, a co? ;-) Kupiłam sobie fajną letnią spódnicę, a od rodziców, którzy własnie wrócili z Portugalii dostałam letnią sukienkę i bluzkę. Lubię dostawać ciuszki od rodziców, bo w 99 % przypadków sa trafione. :-)

A swoją drogą wczoraj wieczorem mnie nie było na BB, bo byłam u rodziców i piłam pyszne Porto. :-)

Mamootku to poprosze tu nam rewie mody strzelic na "fotkowym"... :-)
A ja dzis kupilam dwie pary spodni,t-shirt jeden:dry: mlodej sandalki i takie tam "cichobiegi",zazyczyla sobie jeszcze opaske:-D i nawet ja nosila caly dzien-co do noej niepodobne...;-) aha sobie jeszcze pasek i szorty na lato ...To by bylo na tyle...

Syla patrzylam na stronie ikei ale nie maja tej kuchni jeszcze w asortymencie...Wiec ci nie pokaze...:baffled:

reklama
Do góry