reklama
Mamoot my akurat kupiliśmy tez tańsze bo jeszcze na jesieni Coolclubu w Smyku - no al jeszcze w praktyce niesprawdzone, mam nadzieje że będą równie wygodne jak bartki bo zewnętrznie podobne
ja dzis też poszalałam bo sobie buty i torebke a karolowi spodnie i kurtke
ale zbyt wybradna nie byłam bo stwierdziłam że jak już mi się udało wyjść do sklepu to po prostu wracam z pełnymi torbami i nie ma że boli...dziś byłam poza domem 13h - padam na pysk...wrzuce na zdjecia Karola w jego nowym dźinsie...
ja dzis też poszalałam bo sobie buty i torebke a karolowi spodnie i kurtke
ale zbyt wybradna nie byłam bo stwierdziłam że jak już mi się udało wyjść do sklepu to po prostu wracam z pełnymi torbami i nie ma że boli...dziś byłam poza domem 13h - padam na pysk...wrzuce na zdjecia Karola w jego nowym dźinsie...
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja akurat głównie kupuję dla młodej buty w ccc albo botti, przy mierzeniu bartków wydziera się zawsze w niebogłosy, bo ma szeroką stopę, a te buty strasznie sztywne są. I powiem, że jestem zadowolona i z ceny i z jakości.
Mamoot, ja na wiosnę, jesień kupuje buciki w Deichamnnie, ale sportowe firmowe. Miki miał już 2 pary Nike a teraz kupiliśmy mu Adidasa. Cena 99zł, więc nie tragedia, a po bardzo intensywnym używaniu nic się z nimi nie stało - jedynie skórka pomarszczona jak w każdym używanym bucie. Wysokie, zimowe kupowałam dotychczas z Bartka
patrycja24berlin
Ja ogolnie tez lubilam buty ze Smyka-coco club itp.w ccc juz tez kupowalam sandalki i jakies traperki i w deichmanie tez ;-)
A dzis sobie przytachalam spodnie i buty :-) a jutro planuje kolejne spodnie kupic....
A dzis sobie przytachalam spodnie i buty :-) a jutro planuje kolejne spodnie kupic....
patrycja24berlin
Wlasnie zamowilam sobie dwa perfumy :-) musze jakis nowy zapach jeszcze wynalezc...
dziewczyny a to te kontrowersyjne kapcie Lola w których zasnął - w zwykłych nie sypia zresztą generalnie w zwykłych po domu nie chodzi - a te polecam to są zwykłe trochę grubsze skarpetki ze skórzaną podeszwą Marilyn pantofelki..podeszwa skóra!!! roz.24-25 (558216224) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: