reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
My latamy w domu zima w czyms takim(nawet kolory te same tzn. te pomaranczowe z boku :must have): Falke e-Shop - tez sa fajne dla stop. A do 18 miesiaca julek latal na spacery w takich skorzanych kapciach z firmy robeez (a teraz to samo robi Zoska). W sumie to podobne techniczne do skarpetek, ktore pokazala Baska.

Iza też biega w takich kapciach z H&M , ostatnio cieszyłam się że kupiłam takie gdzieś indziej taniej i kicha totalna wykrzywiała w nich nogi , potykała się , były za szerokie i w rezultacie trafiły do kosza :baffled::sorry:

Moja Noemi nie zawsze w domu nosi kapcie...ale jak juz to takie zwykle... ;-)

A dzis przytachalam sobie nowe buciki :-) dla mlodej tez... i jeszcze sobie strzelilam legginsy 3/4,do tego tunike siwa i taka ala narzuto-bluzke z takiej dzianinki -czarna :-)

my mieliśmy poprzednie z deichmanna też takie skarpety z doszytą podeszwą i kuleczkami ale szybko się zniszczyły i kuleczki zaczęły odpadać po paru praniach i przestały być antypoślizgowe - kilka gleb przez to Karol zaliczył z rozpędu :)
poza tym przy tego typu skarpetokapciach chyba dość ważne jest dopasowanie rozmiaru - nie mogą być za duże - ja Karolowi kupiłam 24/25 bo mają 16,5 cm - dokładnie tyle ile mu potrzeba a buty 27 nosi :)

dziewczyny a gdzie kupujecie tenisowko, chcialam matiemu kupic jakies, bo ma Bartki - ale wydaje mi sie ze mu w nich za goraco...
mam takie jedne z Zara, po bokach maja suwaki ale te suwaki ciagle mu sie rozpinaja...

reklama
Ania tenisówki w tamtym roku kupowałam w coccodrillo

Baśka 27 :szok::szok::szok::szok: Iza nosi 24 dopiero , właśnie wczoraj kupiliśmy jej nowe pumki, w starych śmigała cały rok mam nadzieję że teraz tez tak będzie:tak::-D

Do góry