reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja w sobote spotkalam sie tu z dziewzyna ktora mieszka ode mnie trzy ulice dalej i drinkowalysmy sobie w knajpce do 03:30 :-) i zeby nie nasi faceci pewnie bysmy siedzieli jeszcze ;-):-D ps.tez poznana przez BB :-)

reklama
U mnie też z zakupami kiepsko. Chcę sobie kupić buty firmy Josef Seibel i nie mogę ich znaleźć. Byłam też w sklepie z ulubionymi spodniami, a tu jakaś kicha i kiepski wybór.
Za to w sobotę byłam u fryzjera i podcięłam wiosennie włosy.:-)

|Syla podpowiedz mi jakiej szukasz- podeslij linka jakby cos Ci wpadlo w oko albo z atmosphere albo cos innego, a ja tej firmy znajde podobny fason- zaopatrze sie i bedizesz miala w atrakcyjnej cenie-bankowo:-):-D(przekop allegro- jako klucz torebki atmosphere;-)dawaj cynka i po sprawie;-)[/quote]

Szukam jednej takiej dużej workowatej np cos takiego

atmosphere DUŻY czarny WOREK super cena!!! (595476352) - Aukcje internetowe Allegro

@NAJNOWSZA KOLEKCJA @ CZARNA TOREBKA ATMOSPHERE (589417105) - Aukcje internetowe Allegro

Torebka firmy Atmosphere- Ostatnia sztuka!!! (596087088) - Aukcje internetowe Allegro

i jednej jakiejs mniejszej:-D

kolory szary, czarny, czekoladowy, lub fiolet
myslałam tez o jakiejs bardziej szalonej w grochy itp:tak:

A ja dzis sie wybralam po buty i kurtke dla mlodej ,a przyszlam z kiecka na wesele :-D:-D:-D:-D:-D:-DA jak konkretnie kiecki szukalam to standardowo z bluzka na lato:-D Kurtke mlodej tez kupilam,na podpince ale podpinka to bluza....Wiec fajne rozwiazanie....sobie jeszcze kupilam katane i sweterek...znalazlam tez spodnie ale w koncu je odlozylam i teraz zaluje...wiec zeby byc w miare zadowolona to jeszcze skocze po nie jutro :-) Tylko dla mlodej z butami cos ciezko..same wsiury takie...:confused2:

no ja kupiłam młodemu kapce tylko...i to jeszcze biedna musiałam się z pracy urwać żeby dać radę :( a ludzi na wiosnę wypełzło na ulice tyle że hoho!!!

Ja tez prawdopodobnie będę szła na wesele w czerwcu, ale chyba opędzę sprawę ciuchami z szafy. Cos się znajdzie. Mam nadzieję.

Ja mam nadzieję, że żadnych oficjalnych wyjść do końca roku nie będzie ;-) W moim stanie brzuchowym i moim podejściu do ubrań ciążowych na bank nie znalazłabym niczego dla siebie :baffled::baffled::baffled:
A ja w ramach nadejścia wiosny kupiłam Mateuszowi piżamkę z krótkimi spodenkami i krótkimi rękawkami w koszulce ;-)

reklama
Do góry