reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Baska fajowe cacko :-) jaki masz kolor? mi sie ostatnio biale laptopy i biale auta podobaja:-D;-)

Co do butow to Noemi nosi rozmiar 25....
a ja dzis sobie kupilam balerinki rozmiar 39;-):-D

Baśka - mucha nie siada :-) fajny
tez mi się marzy taki malutki :-0

a jak na razie poszalałam z bielizną .. 400 mi strzeliły w sklepie www.kontri.pl :-)
a co tam w końcu zaraz "zajączek" :-)

Baska fajniutki, taki zgrabniutki. No i koloru jestem ciekawa:-) Mnie sie tez podobnie jak Pati ostatnio biale podobaja (ale tylko laptopy bo auta to juz wogole nie :-))

Co do butow to ja kupilam Julkowi w Polsce Bartki nr.26 i sa w sam raz a w sklepie jeszcze pytalam czy mniejszych nie ma no i dobrze, ze nie bylo bo by sobie Julek w mniejszych pochodzil..

Kasia a ja mam pytanko gdzie ty Mikiemy trampki kupujesz? Miki ma zawsze na fotkach takie fajne, typowo chlopiece:-)

Fusik niezle zaszalalas a pewnie bylo latwo bo calkiem niezle co niektore egzemplarze. Teraz tylko napisz jak sie sprawdzily ;-):-)

Fusik spodobała mi się ta modelka od dużych modeli przynajmniej nie ściemniają że się pomimo rozmiaru 100G wygląda jak te laski z 75 D ;)

dziewczyny zawiode was niestety ale mam czarny :) różowy nie wchodziłby w gre - jakoś nie mój odcień ;) a biały nawet i mi sie podobał ale jakis znajomy mężowi cos tam nagadał że wszystko bardziej widać, że sie neiszczy, poza tym białych mniejszy wybór - nie zawsze z taka konfiguracją wszystkiego jak sie chce, są droższe (zwrćcie uwage że nawet jak na zdjeciu sa wszystkie to pisza ze aukcja dotyczy czarnego) itd więc mówię niech będzie tradycyjny :) podobaly mi sie czerwone z jagiegos tam innego modelu ale ponad 2 tysie kosztowały - czyli 2 razy tyle za sam design bo wyposażenie podobne...

a domyślacie się zapewne kto wczoraj okupował mój komputer...jak mąż zabral do sąsiada skonfigurować sieć to Karol w płacz, myszkę zlapał i leciał za nim, a potem grał na ciufci - w sumie pierwszy raz, raz tylko razem kiedyś tam zaglądaliśmy...

Ostatnia edycja:
Kasia a ja mam pytanko gdzie ty Mikiemy trampki kupujesz? Miki ma zawsze na fotkach takie fajne, typowo chlopiece:-)

Cicha, trampki kupowała Babcia. Nie mam pojęcia gdzie:sorry:Jak nie zapomnę to zapytam:tak:

Baśka, a wiesz jak właściwie dobrać rozmiar biustonosza? Polecam brafitter, o np. tu: ***Elektroniczny bra-fitter*** - Strona Główna Pod biustem bardzo ciasno na wydechu a w biuście luźno bez biustonosza, albo w miękkim. U mnie wyszło 70e i naprawdę widac róznicę:tak: (wczesniej kupowałam 75c)

Kasia - dzięki - słyszałam o tym niedawno ale zazwyczaj byłam w tej mniejszości która jakoś nieświadomie nosiła się wg tego- czyli intuicyjnie wybieraąłm ciasniej pod a luźniej w ;) (jakoś nigdy mi nie pasowały takie wypchnięte bueczki - wiecie o co chodzi ;)) chociaż niektóre tak się dobrze nie utrafi oczywiscie - zwłaszcza że nie wszystkie kupuję firmowe...no ale teraz się staram raczej zainwestować :) no bo na razie 80E...ale chyba w sumie na tym stanie, może najwyżej koniec ciazy-poczatek karmienia będzie 85...

chociaż wg tego kalkulatora mi wychodzi 75ff...no ale uważam że teraz też mam ciasno pod a luźno w wiec pozostane przy tym co mam ;)

Ostatnia edycja:
Fusik-ales wynalazla fajne przeceny...zapisalam sobie stronke moze cos pozniej wybiore ;-)

A dzis przyszedl moj drugi perfumik i tymbardziej sie ciesze ze tester dostalam :-D

a teraz w polsce sobie kupilam buty...Zbowu---musze przeliczyc ile w tym i tamtym miesiaczu butow kupilam bo powoili trace rachube-ciekawe kiedy ja to wszystko wynosze:-D:-D:-D:-D Malej kupilam balerinki w ccc i sukienke w Pepco i normalnie mam ja ubrana na wesele za .....50 zeta :szok::-D:-D:-D No dla mnie czad:-) aha i kupilam sobie jeszcze torebke do sukienki :-) no i zapas blyszykow.... ;-)

reklama
Do góry