reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
a ja tam po sklepach nie chodze, bo i tak już nic na mnie nie pasuje, w czerwcu nadrobię, a dla małej prawie wszystko już mam:tak: szafa pełna, tylko ładne sandałki w maju

Pati, pochwal się kiecką:tak:
Ja dla Miśka musze kupić buty. Jeszcze się nie rozglądałam, więc nawet nie wiem co jest w sklepach. Piżamkę ma;-)

Kiecka Kasia taka zapinana na szyje(takie uwielbiam) taka dosyc krotka i na opasek w pasie...ale pasek brzydki-kupie jakis inny...Kasia wytrzymasz do 26-go kwietnia?wtedy pokaze sie w calej okazalosci ;-) tak nie ma efektu ...

Sylwia, ja szukam piżamki z krótkim rękawem i krótkimi spodenkami. Ale te bardzo ładne - zapamiętam na zimę. No i najważniejsze, ze polecasz, że dobrej jakości. Bo w sklepie to sie pomaca, a na allegro nie da rady.

A'propos butków. Powiedzcie mi, czy znacie jakieś tańsze od Bartka a dobre firmy z dziecięcymi butkami? Bo my zawsze kupowaliśmy Bartki, no ale sa drogie. A mówi się, ze 3 latki to już nie muszą mieć takich super butków, więc szukam czegoś tańszego. Choć przyznam, że Bartki sa fajne i je lubię, bo są ładnie wykonane i się nie rozwalają. Może nam znów babcia zafunduje butki dla Wojtka. :-p

reklama
Mamoot ja Ci nie pomogę jeśli chodzi o tańsze bo jestem zwolenniczka dobrych butów - ale moze warto kupić w jakimś outlecie?
My tak zawsze robimy - podobno gdzieś pod Warszawa jest taki outlet ecco więc moze tam (jutro zapytam siostry dokładnie gdzie)

Do góry