reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dlatego ja nic nie kupuje na necie. Wolę ciut więcej zapłacić w sklepie chociaż jak się polata po sklepach to i taniej niż na necie się znajdzie. Kiedyś moja mama kupiła przez sprzedaż wysyłkową strój na lato dla Madzi a jak przyszło to taka szmata że jedynie na piżamę się nadawała

Ja ciuszki to tylko na razie Wojtkowi kupowałam przez internet i w sumie nieźle, bo jakieś 90% super.Reszta taka sobie.
Ale wolę kupować w normalnym sklepie. No chyba, że sprawdzone marki to mogą być wysyłkowo.

hmm czytam, czytam i muszę się przyznać, że ja większość zakupów robię przez neta. Jak narazie nie trafiłam na buble. Chociaż ze 2 razy byłam mega niezadowolona. Ale to były sporadyczne przypadki. Jedno jednak muszę przyzać spodni i butów w zyciu nie kupię w ten sposób. Rozmiar rozmiarowi nie równy no i niestety trzeba wszystko przymierzyć, bo niestety będzie dupcia jak u Pati.

ja też wolę w sklepie ale dużo kupuję przez neta bo na sklepy nie mam czasu, no ale ubrań i butów na siebie nie kupuję (no może jakieś bluzki się zdarzyło albo coś ciążowego, ale to naprawdę sporadycznie) na Karola kupuję ubrania, zabawki, buty, ale buty tylko bartki jak mam sprawdzone przymierzone w sklepie i wiem jaki model jaki rozmiar nam pasuje

dziewczyny od 10.11 beda w biedronce fajne drewniane klocki eichhorn 100 szt w wiaderku ładne kolorowe za 49,99 - bardzo dobra cena, na allegro dużo droższe
i w ogóle sporo różnych zabawek przed świetami reklamuja że bedzie - samochody wadera duże i inne różności, dziś mi mama gazetkę przyniosła
te auta http://www.allegro.pl/item464408711_wader_super_truck_smieciarka_betoniarka_lora.html będą w biedronce od 17.11 za 39,99, niezła różnica prawda :)? a oni mi powinni za reklamę zapłacić...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry