reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja kombinezonu też nie kupuję bo ten z zeszłego roku ewentualnie się nada jak zima nas jednak zaskoczy. On był o tyle dobry że miał takie mankiety na nogawkach i teraz je zlikwidowałam i spodnie dobre

reklama
my komplet zimowy tez mamy z ubiegłego roku...a to z futerkiem to kupiłam dzins:-) też nie chciałam typowego kombinezonu szkoda kasy na parę dni.. a mam w co ubrac mała na zimne dni..mam kilka futerkowych kamizelek...kurtek cieplejszych mamy 4 nie sa typowo puchowe i moze sobie na jedna taka pozwolimy ale juz w przecenach...wczoraj widziałam w sklepach przecene zimowych butow i dzisiaj jedziemy po kozaczki dla Oti..

My w ramach zakupów na zimę nabyliśmy rękawiczki :-D:-D:-D Mateusz sam sobie wybrał - takie z motocyklem i cyferkami na paluszkach... We wtorek na dworze prawie 15 stopni, a nasz Spryciarz siedzi w wózku i zbolałym głosikiem mówi "Mama, zimno w łapki"..... Założyliśmy rękawiczki - gębusia momentalnie roześmiana od ucha do ucha :-D
A jesienno-zimową kurtę dostaliśmy w prezencie od Szalonej Ciotki, która nie może się oprzeć kupowaniu ciuchów dla Mateusza i moich Siostrzeńców :-D Spodnie z ubiegłego roku jakoś przeżyją chyba, a jak nie, to się będziemy martwić :-D

Kupiłam Wojtkowi zimowe buty. Z kombinezonem poczekam, bo jak będzie taka lipna zima, jak w zeszłym roku, to sie nie opłaca kupować (zeszłoroczny kombinezon Wojciaszek miał na sobie może z 5 razy.)

Buty mam zamiar kupić a z kombinezonem tez się wstrzymam. Ubiegloroczny na styk.

no a my obkupieni ale ja kombinezony kupiłam takie że conajmniej na 2 lata wystarczy bo z zeszłego roku nie ma szans- mielismy taki na 86/92 i wszystko zdecydowanie za krótkie

Kolejka tej firmy będzie w Lidlu http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20081120.p.zestaw_kolejowy a całkiem fajny zestaw jest też w promocji w Tesco za chyba 50 zeta

Ja na zimę kupiłam Kubonowi coś takiego http://www.allegro.pl/item481435372_nowy_kombinezon_tchibo_tcm_3w1_rozmiar_110_116.html#gallery
i trzeba przyznać że jest fajowy bo teraz śmiga w kurteczce, a jak przyjdą mrozy to spina się spodnie razem z kurtką i kombinezon jak ta lala, a w dodatku cieniutki więc nie jest napompowany jak balon

reklama
No proszę jak sumka wykukała ;-) Kombinezon super!
Teraz w biedronce oprócz tych klocków (już babcia kupiła ;-)) jest fajny zestaw pieczątek, stempelków - druga babcia kupiła, bo Miki bardzo lubi teraz bawić się "plastycznie":tak:

Do góry