reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Olaboga nawet nie wiem gdzie u nas jest biedronka jakaś:-) klocki bardzo fajne:-) własnie docierają juz do mnie pierwsze zapytania o prezenty Mikołajowe dla Wojtka musze juz się zacząc zastanawiać
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
W sobote kupilismy mlodej hulajnoge-brdzo jej sie podoba...dzis smigala na niej z domu do auta w drodze do przedszkola dostala tez kolejke drewniana -tez strzal w 10 :-)Hulajnoga co prawda miala byc na mikolaja ale jest tyyyyle zabawek a ona ma takie braki ze wymyslimy cos innego;-) Bardzo jej sie spodobala w sklepie jedna gra-cos jak playstation tyle ze taka wersja dla malych dzieci...(od lat 3+)pokarze na fotkach na zamknietym-bo grala w sklepie i wszystkie dzieci od niej odganiala Byla zafascynowana wrecz.Ale to chyba zafundujemy jej na gwiazdke bo to dosc kosztowny prezent
Mamy tez nowego domownika-rybke-"bojownika" (chyba welon-cza jakos tak ) tak mnie wczoraj naszlo jak wpadlam z mloda poogladac w zoologicznym ;-)
Fundelam sobie tez nowy dywanik do sypialni :-) Teraz mloda jak wstaje rano to siada na niego i go glaszcze-podobaja jejs ie te dlugie "wlosy" aaa i dorobilam sie wreszcie lampy do sypialni ,stojacej do duzego pokoju i wzbogacilam sie o dwie nowe orchidee,ktore uwielbiam :-) ooo i mamy nowy blat pod komputer,wreszcie zakryte wszystkie kable ,teraz tylko jeszcze malowanie trzeba zrobic...
Wszystkie zakupy,nowy domownik beda na fotkach ;-)
Mamy tez nowego domownika-rybke-"bojownika" (chyba welon-cza jakos tak ) tak mnie wczoraj naszlo jak wpadlam z mloda poogladac w zoologicznym ;-)
Fundelam sobie tez nowy dywanik do sypialni :-) Teraz mloda jak wstaje rano to siada na niego i go glaszcze-podobaja jejs ie te dlugie "wlosy" aaa i dorobilam sie wreszcie lampy do sypialni ,stojacej do duzego pokoju i wzbogacilam sie o dwie nowe orchidee,ktore uwielbiam :-) ooo i mamy nowy blat pod komputer,wreszcie zakryte wszystkie kable ,teraz tylko jeszcze malowanie trzeba zrobic...
Wszystkie zakupy,nowy domownik beda na fotkach ;-)
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Irmaa 10 min i fotki beda :-) Laduje akurat na picase :-)
patrycja24berlin
A kolejke polecam bo ciuchcia na baterie,ciegnie wagoniki,do tego sa takie szklane kulki ktore wpadaja do wagonikow a na poscie jest dziurka i kulki spadaja ,po czym zjezdzaja po "zjezdzalni i czekaja az ciuchcia zrobi rundke i znowu wpadaja do wagonikow... Mloda zachwycona :-) mozna dokupywac tory i rozne inne bajery i kompletowac od wyboru do koloru....:-) Mam nagrane filmik jak bys chciala to moge Ci tez zaladowac.... A fotki gotowe i lece wklejac na zamkniety :-)
reklama
Pati, a dasz namiary na tą kolejkę? Bo będziemy się rozglądać za czymś dla Wojciaszka.
Kupiłam Wojtkowi zimowe buty. Z kombinezonem poczekam, bo jak będzie taka lipna zima, jak w zeszłym roku, to sie nie opłaca kupować (zeszłoroczny kombinezon Wojciaszek miał na sobie może z 5 razy.)
Kupiłam Wojtkowi zimowe buty. Z kombinezonem poczekam, bo jak będzie taka lipna zima, jak w zeszłym roku, to sie nie opłaca kupować (zeszłoroczny kombinezon Wojciaszek miał na sobie może z 5 razy.)
Podziel się: