reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Olaboga nawet nie wiem gdzie u nas jest biedronka jakaś:-) klocki bardzo fajne:-) własnie docierają juz do mnie pierwsze zapytania o prezenty Mikołajowe dla Wojtka:-D musze juz się zacząc zastanawiać

W sobote kupilismy mlodej hulajnoge-brdzo jej sie podoba...dzis smigala na niej z domu do auta w drodze do przedszkola:-D dostala tez kolejke drewniana -tez strzal w 10 :-)Hulajnoga co prawda miala byc na mikolaja ale jest tyyyyle zabawek a ona ma takie braki ze wymyslimy cos innego;-) Bardzo jej sie spodobala w sklepie jedna gra-cos jak playstation tyle ze taka wersja dla malych dzieci...(od lat 3+)pokarze na fotkach na zamknietym-bo grala w sklepie i wszystkie dzieci od niej odganiala:-D Byla zafascynowana wrecz.Ale to chyba zafundujemy jej na gwiazdke bo to dosc kosztowny prezent:baffled:
Mamy tez nowego domownika-rybke-"bojownika" (chyba welon-cza jakos tak :zawstydzona/y:) tak mnie wczoraj naszlo jak wpadlam z mloda poogladac w zoologicznym ;-)
Fundelam sobie tez nowy dywanik do sypialni :-) Teraz mloda jak wstaje rano to siada na niego i go glaszcze-podobaja jejs ie te dlugie "wlosy":-D aaa i dorobilam sie wreszcie lampy do sypialni ,stojacej do duzego pokoju i wzbogacilam sie o dwie nowe orchidee,ktore uwielbiam :-) ooo i mamy nowy blat pod komputer,wreszcie zakryte wszystkie kable ,teraz tylko jeszcze malowanie trzeba zrobic...
Wszystkie zakupy,nowy domownik beda na fotkach ;-)

Ostatnia edycja:
no Pati to zaszalałaś :tak::-D czekam na fotki, szczególnie mnie interesuje ta kolejka, bo też się nad czymś takim zastanawiałam:tak::-)

A kolejke polecam bo ciuchcia na baterie,ciegnie wagoniki,do tego sa takie szklane kulki ktore wpadaja do wagonikow a na poscie jest dziurka i kulki spadaja ,po czym zjezdzaja po "zjezdzalni i czekaja az ciuchcia zrobi rundke i znowu wpadaja do wagonikow... Mloda zachwycona :-) mozna dokupywac tory i rozne inne bajery i kompletowac od wyboru do koloru....:-) Mam nagrane filmik jak bys chciala to moge Ci tez zaladowac....:tak: A fotki gotowe i lece wklejac na zamkniety :-)

ja wreszcie zakupiłam mlodej spodnie ocieplane jedne ogrodniczki, drugi komplet (spodnie plus kurtka ) z futerkiem.. zima może przyjść:tak:

reklama
Pati, a dasz namiary na tą kolejkę? Bo będziemy się rozglądać za czymś dla Wojciaszka.

Kupiłam Wojtkowi zimowe buty. Z kombinezonem poczekam, bo jak będzie taka lipna zima, jak w zeszłym roku, to sie nie opłaca kupować (zeszłoroczny kombinezon Wojciaszek miał na sobie może z 5 razy.)

Do góry