reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
fajowe
najbardziej mi sie podoba ten kremowy pajacyk, spodenki super kolor no i numer jeden czyli ten kolorowy pajacyk!
Rusalko nawet nie wiesz ile ja sie nachodzilam i nic w takich kolorach nie moge znalesc jezeli chodzi o spioszki!
super sie kupuje takie malutkie ciuszki
ja teraz szukam jakiejs bluzy, spodenek i czapeczki, bo nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda w tym czerwcu, tu sie czasem zdarza, ze jest chlodno i do tego deszcz...buuuu
najbardziej mi sie podoba ten kremowy pajacyk, spodenki super kolor no i numer jeden czyli ten kolorowy pajacyk!
Rusalko nawet nie wiesz ile ja sie nachodzilam i nic w takich kolorach nie moge znalesc jezeli chodzi o spioszki!
super sie kupuje takie malutkie ciuszki
ja teraz szukam jakiejs bluzy, spodenek i czapeczki, bo nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda w tym czerwcu, tu sie czasem zdarza, ze jest chlodno i do tego deszcz...buuuu
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ubranka fantastyczne- widze, że jesteście już nieżle pozaopatrywane <szok>,ja nie wiem co czeka w przygotowanych dla mojego maleństwa reklamówkach, zobaczę po porodzie i twardo omijam sklepy dla maluszków, no chyba, że mam ochotę coś kupic chrześnicy. Bo na pewno skusiłabym się, a niestety mamy póki co mnóstwo innych wydatków i nie bardzo mogę zamrażać gotówkę( ale w czerwcu na pewno nadrobię, a póki co postaramy się z męzulkiem wyjść na prostą w naszym budżecie)
reklama
Mój Oliś ma na razie tylko skalpetecki, które dostał od Mikołaja pod choinkę i kocyk. Ja zaczynam szaleństwo ciuszkowe dopiero około 7 miesiąca > > > > > > > >
Na razie nic nie kupuję bo jak zacznę to......nie skończę więc im później się wezmę za szaleństwo tym lepiej dla naszej kieszeni
Na razie nic nie kupuję bo jak zacznę to......nie skończę więc im później się wezmę za szaleństwo tym lepiej dla naszej kieszeni
Podziel się: