reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kolejny dresik:)- mała będzie sportowcem :)- hihihi ;D :laugh: :laugh:
kapturek0sj.jpg

reklama
a tu jeszcze spiworek..? z kotkiem:) bieluchny cudko:) i taaaki mięciutki w dotyku!:)
spiworek1gc.jpg

kotek5np.jpg

i jeszcze jedno ostatnie wkleję..nie bedziemy zanudzac ;)..Klaudys mówi- "ale ta mama to chwalipięta":) :p ::)
pink7rq.jpg

fajowe :D
najbardziej mi sie podoba ten kremowy pajacyk, spodenki super kolor no i numer jeden czyli ten kolorowy pajacyk!
Rusalko nawet nie wiesz ile ja sie nachodzilam i nic w takich kolorach nie moge znalesc jezeli chodzi o spioszki!
super sie kupuje takie malutkie ciuszki :D
ja teraz szukam jakiejs bluzy, spodenek i czapeczki, bo nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda w tym czerwcu, tu sie czasem zdarza, ze jest chlodno i do tego deszcz...buuuu

Rusalko, nie martw sie, ja najchetniej wkleilabym wszystkie ubranka jakie ma juz nasz dzidzius, a na ciuszki dla pociech forumowiczek moge patrzec tez bez konca :D :D :D

hihi:) także uwielbiam ogladac, kupowac, układac ciuszki- to juz jakaś mania:):):):):):):)

ubranka fantastyczne- widze, że jesteście już nieżle pozaopatrywane <szok>,ja nie wiem co czeka  w przygotowanych dla mojego maleństwa reklamówkach, zobaczę po porodzie i twardo omijam sklepy dla maluszków, no chyba, że mam ochotę coś kupic chrześnicy. Bo na pewno skusiłabym się, a niestety mamy póki co mnóstwo innych wydatków i nie  bardzo mogę zamrażać gotówkę:(( ale w czerwcu na pewno nadrobię, a póki co postaramy się z męzulkiem wyjść na prostą w naszym budżecie:))

Rusałko cudowne i wcale nie zanudzasz . Cykaj, wklejaj a my podziwiamy. Te małe rzeczy są takie cudne że chciałoby się mieć wszystkie ;D

reklama
Mój Oliś ma na razie tylko skalpetecki, które dostał od Mikołaja pod choinkę i kocyk. Ja zaczynam szaleństwo ciuszkowe dopiero około 7 miesiąca >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Na razie nic nie kupuję bo jak zacznę to......nie skończę więc im później się wezmę za szaleństwo tym lepiej dla naszej kieszeni ;) ;) ;)

Do góry