reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Agatko - sliczne ciuszki, troche tego dostalas:))))))
Ja juz sie nie moge doczekac zakupow, czekam az bede znala plec i do biegu!!!!

reklama
jeszcze zobie fotke takie slodkiego kocyka :D to wam wysle
ja sie bardzo ciesze, ze narazie nic nie trzeba kupowac, mam kilka kompletow body, chyba z 15 albo 20 sztuk!
mysle, ze jeszcze jakies spodeneczki by sie przydaly bo spioszkow sporo jest.

z prezentow jestem baardzo zadowolona :D
Aniu, tez bym sie nie mogla doczekac, bo kupowanie dla takiego malego to czysta przyjemnosc!

Sliczne ciuszki i ja tez czekam na dostawe od znajomych po lutowym usg (23), potem zaczynam "proszenie" a znajoma z Niemiec ma mi tez przyslac po swoich wnukach :)

jeszcze mam fotke sliniaczkow, dostalam od kolezanki z Holandii, na kazdym jest inne zwierzatko i napisane jaki odglos wydaje :D
maly od najmlodszych lat bedzie mogl sie uczyc flamandzkiego hihi
P1000367.jpg

Agatatje- superowe ciuszki...a te śliniaczki - cudne!
Ja tez już mam sporo ciuszków, nie tylko zakupionych..ale własnie również kilka malenstwo dostalo..kolekcja równie ogromna :) co piękniunia;)

strasznie sie ciesze z tych ciuszkow :D
pamietam, ze wklejalas fotki Rusaleczko i najbardziej mi sie podoba taki rozowiutki spioszek z pieskiem czy czyms, ma taki mega rozowy kolor, fajowy ;D

Agatko - ciuszki cudne!! A śliniaczki położyły mnie na kolana!! Cudowne!! Muszę czegoś w tym stylu poszukać.

Ja też za dwa tygodnie się obłowię w ciuszkach, bo jadę do mojej ciotki buchnąć jej ciuszki po najmłodszej kuzynce. Jest tego podobno cała waliza. I przy okazji rzucę okiem na łóżeczko i wanienkę, bo to też będę po niej miała. A właściwie po sobie, bo to łóżeczko to przenosiło mnie i całe moje młodsze kuzynostwo. Ale jest cudnie śliczne, drewniane, więc nie zamierzam go wymieniać. Tylko materacyk nowy Małej sprawię...

Dostanę też kupę ciuszków od przyjaciółki, która ma roczną córeczkę, ale ona jest strasznie przesądna, więc przywiezie mi je dopiero, ajk już urodzę :) I żadna siła jej nie zmusi, żeby mi je chociaż pokazała wczesniej :) Ale co nieco pamiętam z czaów, gdy Lilia była maleńka i już zacieram rączki :)

Jak coś będę miała ciekawego, to się pochwalę

Kupiłam mojemu Bączkowi nowy welurkowy pajacyk:)taki mięciutki:) kremowy ;) no i pędzę sie nim pochwalic..a oprocz tego cyknęłam fotki kilku innym ciuszkom, które juz sa w szafce Małej:)
kremowy9yo.jpg

reklama
Do góry