reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja w sumie zawsze też przymierzam i czasami biorę z 10 do przymierzalni i wychodzę z jednym :D albo z żadnym...ale z tym zaryzykowałam - też dlatego że on nie jest usztywaniany, ma tylko fiszbiny, z takim usztywanianym to bym nie zaryzykowała bo mam takie rozjechane piersi że mało który mi pasuje ;) ("rozjechane" = moja mama mówi indiańskie - szeroki rozstaw i jak się rozbujają to każdy pod inną pachą ;) )

reklama
ładny ten komplecik tez myslałam ze sobie kupie ale niestety ja musze przymierzac a to dlatego ze ja mam maprawde duzy biust przed ciaza nosiła 80 D a teraz to musiałam sobie kupic o rozmiar większy ale musiałm pojechac i przymiezyc kilka i tak wybrałam japrostrzy i jeszcze nie do karmienia takie sobie jeszcze kupie czasami zazdroszcze tym co mają mniejszy biust ale moj mi sie bardzo podoba i meżowi tez a to najwazniesze :laugh:

P1000361.jpg

P1000362.jpg

P1000363.jpg

P1000366.jpg

a tu pare zdjec ciuszkow dla naszego brzdaca, po rodzinnych wizytach mamy juz tego dwie torby hihi
same slodziasy, a do tego pieluszki tetrowe i posciele, .maluszek wyposazony ze hoho :D ;D :laugh:

sumka, ten komplecik jest B O S K I!!!!!!
juz go wczesniej w necie widzialam i starszliwie mi sie podoba, mam tylko dylemat czy kupic przez internet, bo wole staniki przymierzac.
tak czy siak, sliczniusi i szkoda, ze nie ma wiecej takiej bielziny dla nas albo chociaz w innym kolorze niz bialy, ewentualnie czarny czy cielisty!

przegladam ciuszki, ktore dostalam i mamy tyle body dla malego i takie sliczne, ze nie moge sie doczekac, zeby go ubierac :D

Nie no....widok tych ciuszków powalił mnie na kolana. Superanckie. A jeszcze jak wyobrażam sobie w nich dzidzie no to szok!!!

Agataje ciuszki pieknościowe. A u mnie jak sie urodzi dziewuszka to będzie mieć i tak wszystko chłopięce, bo mam całą szafę ubrań po Bartku. haha ;D

A co do bielizny to też mój internetowy debiut ale o dziwo leży jak ulał (przynajmniej narazie) haha ;D

u mnie tez mnowstwo ciuszkow odziedziczonych, ale nowych tez sporo
tutaj ja w......ciuszkowym raju :D
przegladam wszystko na lozku:
P1000377.jpg

No Agatatje rzeczywiscie niezla dostawa. a juz jak wszystkie takie bombowe jak te na zdjeciach to juz wogole siodme niebo :)

reklama
Witam mamusie czerwcowe. To znowu ja - Paulina z grudniowek. Znowu z linkami do moich aukcji z nadmiarow wyprawkowych ;)

Tym razem wozki mam do sprzedania. Tak, tak....w liczbie mnogiej bo mam ich az 4...2 z nich chce sprzedac. Pomijam ze ich nie potrzebuje w takiej ilosci ale juz powoli w mieszkaniu nie ma sie jak ruszyc.

Mam oprocz tych wozkow jeszcze monitor oddechu Angel Care ale jeszcze nie wystawilam na allegro bo nie mam na to czasu. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana - mozecie do mnie na priva napisac.

Chicco Tech 6WD Duo:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84190404

Traxx Jaguar3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84195535

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki za pomyslne kolejne tygodnie!

Do góry