reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

my na szczescie duzo dostalismy wiec duzo nie kupujemy sami :D
a tutaj wklejam efekt spaceru meza, wyszedl na chwilke i prosze, oto z czym wrocil hihi ;D
bluza.jpg

reklama
Ale CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie extra. A jakie te ciuszki są śmieszne bo takie malutkie, prawda??

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Ja narazie mam tylko kocyk, zakupy zaczne w 7 miesiacu :)

a ja dziś zamówiłam sobie na allegro taką koszulkę dla mam karmiących:) - w takich kolorach:)i fasonie:)
83535158
z tym, że na dole jest piesek:) nie żyrafka :)
o taki:):)
81898888_1

Rusalko -sliczne ciuszki, mi tez najbardziej podoba sie kremowy pajacyk...Fajna na koszula, ja tez sie chce zaopatrzyc
Mozesz podac adres gdzie znalazlas???

Agatko- super bluza, fajny spacer zrobil sobie maz:))

Ja zaraz nie wytrzymam i pojde cos kupic unisex dla malucha.Obiecalam sobie ze zaczne jak bede znala plec
ale juz nie moge....

Rusalko, dokladnie jakiejs takiej koszulki szukam! nawet niezla dzisiaj widzialam w sklepie, bo nie mam zadnej rozpinanej,a nam to sie w ogole na lato przydadza rozne rozpinane ciuszki!
jak pomysle, to nic takiego nie mam!ojojoj, beda zakupy!

reklama
Faktycznie trzeba sie bedzie porozgladac za koszulkami i specjalna bielizna. Ja zawsze lubilam takie stonowane kolorki i ostatni znalazlam stronke z bielizna ciazowa ktora mi sie podoba( http://www.bellamaterna.com/ ). W sobote moze wybiore sie na pierwsze probowanie bo widzialam,ze maja ja w jednym z okolicznych sklepow.
A co do ciuchow to przed wyjazdem naprawde potrzebowalam spodni (w styczniu chodzilam z gyzikiem na sznurowke i do polowy rozpietych) wiec przeszlam sie po kilku sklepach i normalnie tragedia. w jednym znalazlam fajowe dzinsy ale cena byla zabojcza 270 euro :o Tak wiec z tej zlosci poszlam do Zary i na wyprzedarzy kupilam o rozmiar wieksze szare welniane spodnie. Wieczorkiem sama podlozylam i za 14 euro mam super spodnie do wiosny. a letnie rzeczy to juz latwiej znalesc.

Do góry