reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Mamociku w sprawie suszarki polecę Ci lepsze rozwiązanie.. suszarke podwieszaną pod sufit. Niezła sprawa. Nic Ci dziecko chociaż nie ściągnie!!!

Kakaw my mamy pralkę Indesiit. Nawet fajne cudo. Ładowna, dużo programów.

Co do kranu...hi..hi muszę się Wam pochwalić, że już wymienialiśmy. Kupiony był 2 lata temu i padł! Mój mąż lubi kupować rzeczy tandetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. :sorry2:. Ten który jest ówcześnie założę się, że padnie w przeciągu roku. Chociaż przyznam się szczerze, że jden zakup to nam się udał - krany w łazience. Nie są na kurki tylko na przykręcane drążki. Przy kąpaniu Oli bardzo to się sprawdza. Odkręcam drążek i mogę ją zostawić sam na sam z kranem. Nic nie odkręci:-)

reklama
Mamociku w sprawie suszarki polecę Ci lepsze rozwiązanie.. suszarke podwieszaną pod sufit. Niezła sprawa. Nic Ci dziecko chociaż nie ściągnie!!!

Ojej, Fredka, to chyba nie do mnie miało być. Albo mam taką sklerozę, że już nie pamiętam o czym pisałam, hihii. To tez możiwe. ;-)

autko fajne ale z tą nowością to trochę przesadzają bo ja takie pojazdy roku temu przed gwiazdką oglądałąm - strasznie mi sie podobały , no chyba że ten ma inny kolor lub fason ;)
rok temu oznacza w tym przypadku rok 2006 :)

Fredka, to mnie uspokoiłaś. Bo napisałaś z takim przekonaniem do mnie, że na prawdę zaczęłam mieć wątpliwości, czy ja o coś takiego nie pytałam...:-D

Moj nosi ale pewnie tylko do lata bedzie bo mam tylko kilka na 24 miesiace. Ponosilby pewnie dluzej ale ta firma ktorej bodziaki kupuje robi je glownie do tego wieku i sa dosc male jak na swoj rozmiar a potem to juz koszulki i majtasy. Mamy juz zreszta caly zestaw bardzo meskich podkoszulek z bokserkami wiec od lata zmieniamy bielizne na bardziej meska:-)

Wojciaszek nosi, ale całe lato biegał w zwykłych koszulkach albo bez :-)
Pewnie tego lata będzie podobnie. Ale jego tłuszczyk grzeje, zawsze jest cieplutki i prędzej się przegrzewa niż marznie. W bodziaku latem by się ugotował.

reklama
Iza też nosi body, latem nosiła koszulki, ale zimą jakoś nie mogę się do nich przekonać.
Zresztą tak samo jak do zwykłych spodni do pasa, obecnie znów biegam i szukam dla niej ogrodniczek i nigdzie nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry