reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Karol nosi ale głównie na dwór, w domu raczej koszulki bo mniej problemów przy sadzaniu na nocnik, myslę że na lato już rzadziej body bedzie nosił, w poprzednie lato tez się nosiliśmy w koszulkach, no a firme mamy fajna - kupilśmy na 98 i 104 i takie nosi ;) bodziaki jakoś zawsze mniejsze robią, na 98 są w sam raz, na 104 z zapasem - ale niezbyt dużym...a nie lubie mu zakładać takich bardzo obcisłych - podobno to na jajka niezdrowo ;)

Matkowi raczej też już bodziaków nie kupuję bo strasznie mnie denerwuje że niby jest dobre i wszedzie dobrze leży a wkoło szyi jest goło tzn wygląda jakby za dużo wycięty dekolt był albo jakby body było za obcisłe:baffled:Może wina firmy ale już kupowałam różne i dość często jest ten problem poza tym wolę takie już doroślejsze stroje dla niego

Ja najczesciej kupuje body bez rekawkow albo z krotkim...No i jestem zadowolona...W sumie dekold jest gdzie ma byc itd...No ale na lato tez bedziemy same koszulki nosic...ale na jesien znowu przerzucimy sie na body...Mam pewnosc wtedy ze mlodej na plecy nie wieje...

a ja zakładam Oli body na długi rękaw. Nie wiem dlaczego nie mam zaufania do innego ubioru. Ona ciągle z siebie wszystko ściaga i moczy. U nas w mieszkaniu jest strasznie ciepło. Co za duzo ubrań to niezdrowo.

U nas body to też podstawa . Zakładam je Zosce poprostu pod ciuszki , więc nie przeszkadz mi dekold ( bo faktycznie jest zawsze jakiś taki rozmemłany ) . Jak są cieplejsze dni no to podkoszuleczka ...... no ale teraz to na ciepłe dni to nie ma co liczyć , wieje ,leje i do wiosny daleko ......

Irma moj sypia w pizamie i spiworku. Tak wiec nie martwie sie ze sie rozkopie albo pizama podtoczy w jakies chlodniejsze noce.

reklama
moja spi w cienkich bodach bezrekawkow i na to pizamka...nie ma do spania wysokiej temperatury w pokoju,a nie mam tez pewnosci czy zawsze ejst przykryta wiec te body zawsze ma ubrane...a latem to w samych bodach...Spiworki u nas za chiny nie przeszly....

Do góry