reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Mamoot pytałam koleżankę o te sanki, więc oni mieli takie zwykłe drewniane sanki tyle że na szerokich płozach, jej mąż zakombinował coś chyba ze smyczą dla psa żeby je ciągać. Ale kazała ci powtórzyć że jak się biega to sypie się śniegiem na dziecko więc trzeba je dobrze zabezpieczyć, najlepiej żeby miało gogle i wysoko szalik zawiązany, no i musisz Wojtusia bardzo ciepło ubrać, bo będzie siedział bez ruchu to zmarznie. Oni już biegali z córeczką jak ona miała 5 miesięcy, więc myślę że z Wojtusiem sobie spoko poradzicie. życzę miłej zabawy i czekam na zdjęcia i opowieści :-):-)

reklama
Pati ja doradzam na pewno jakiś jasny kolor i co powiesz na jakiś taki jasny słoneczny odcień żółtego?Trochę nadał by ciepła:tak:
ja o tym samym pomyślałam, albo jeszcze takie kolorki jak Mamoot radzi - ja jestem zwolenniczką właśnie takich "klasyków" na scianach bo zazwyczaj jak z czymś kolorystycznie chciałam zaszaleć to bardzo szybko nie mogłam na to patrzeć!!! podoba mi się zazwyczaj u kogoś coś bardziej ostrego ale ja się w takich kolorach na dłuższą metę męczę...

Irmoo- budziki piekne słowo - cuuudowne!!!!!!!!!!!! sweterek tez- ładny kolorek-malina?a z tej serii kubus puchatek - to tu jest specjalny(dosc "ekskluzywny, drogi skelp_ z własnie kubusia puchatka. Klaudia dostała od Justki(mojej siostry) na roczek drewniane krzesełko z tego sklepu dała jakos ok 50 f..

Co do kolorków na scianach..to tu w Uk wszystko na biało mamy:eek:i nie mozemy malowac, bo wynajmujemy.., ale generalnie nie jest zle.., choc ja scian białych nie lubie..w Pl mamy salon na sloneczny zółty..kremowy..+ dodatki czerowne..aaa i własnie meble mamy takie same jak TY AniuB!!!-:-p, natomiast pokoik Klaudii - ten w pl jest zółto- modowy intensywny z dodatkami błekitu..Dwie sciany sa jasniejsze zółte, dwie intensywne, sufit niebieski- delikatny..obnizany, a to niedawno zmienilismy, bo wczesniej mielismy ciemny błekit- bez naszej wiedzy nam wujek po remoncie niespodziankę pierdyknał.............no i zupełnie nie strzelił w mój gust:crazy:..odmalowalismy :cool2:pokoik. Kuchnie mam w kolorach pistacji(to w pl)

natomiast w domku to wiem, ze własnie salon bedzie w odcieniach zołto/czerowny(ceglany, ziemia egipska), jadalnia pomaranczowa z dodatkami zieleni, a kuchnia styl retro- zielen(meble chce drewniane, sypialnia natomiast- ciemne meble(ciemn braz) i podloga, reszta kremowa- sciany,posciel, poduszki, wazoniki, obrazy odcienie bezu, brazu i kremu,

a Kladuia o ile sama sobie nie wbierze kolorków w pokoju..to zaproponuje jej liliowe;-)..reszta - brak pomysłów:laugh2:..aaa i bardzo chciałabym przedpokój, sien, miec w kolorach zgniłej zieleni..drewna i cegły...............TO SIE ROZMARZYŁAM:laugh2:!!!..grunt ze wiem czego chce:rofl2:

aa..o łazience i prysznicu na dole nic nie napisałam..tzn..nie mam sprecyzowanej jeszcze tak dokładnie koncepcji..ale chce by była jasna.. migotała złotymi i srebrnymi dodatkami:-)

uwielbiam stroic wnetrzea..planowac, mam głowe pełną pomysłów:D

dzieki za propozycje...Chyba sie przejde so sklepu popatrze na prubniki,pokupuje kilka gazet i cos wybiore:-)

Irmaa zakupy sliczne-kombinezon bomba:-)

chyba taki kolorek dam do duzego pokoju

29671ad852cc985b.jpg

a cos w takich odcieniach do sypialni...z dodatkami takiego wlasnie ostrgo fioletu...Nawet na scianie bym takie cos chciala tylko kto mi to namaluje:eek:

d8b3be6a406d60d8med.jpg

reklama
Do góry