Irmoo- budziki piekne słowo - cuuudowne!!!!!!!!!!!! sweterek tez- ładny kolorek-malina?a z tej serii kubus puchatek - to tu jest specjalny(dosc "ekskluzywny, drogi skelp_ z własnie kubusia puchatka. Klaudia dostała od Justki(mojej siostry) na roczek drewniane krzesełko z tego sklepu dała jakos ok 50 f..
Co do kolorków na scianach..to tu w Uk wszystko na biało mamy
i nie mozemy malowac, bo wynajmujemy.., ale generalnie nie jest zle.., choc ja scian białych nie lubie..w Pl mamy salon na sloneczny zółty..kremowy..+ dodatki czerowne..aaa i własnie meble mamy takie same jak TY AniuB!!!-
, natomiast pokoik Klaudii - ten w pl jest zółto- modowy intensywny z dodatkami błekitu..Dwie sciany sa jasniejsze zółte, dwie intensywne, sufit niebieski- delikatny..obnizany, a to niedawno zmienilismy, bo wczesniej mielismy ciemny błekit- bez naszej wiedzy nam wujek po remoncie niespodziankę pierdyknał.............no i zupełnie nie strzelił w mój gust
..odmalowalismy
pokoik. Kuchnie mam w kolorach pistacji(to w pl)
natomiast w domku to wiem, ze własnie salon bedzie w odcieniach zołto/czerowny(ceglany, ziemia egipska), jadalnia pomaranczowa z dodatkami zieleni, a kuchnia styl retro- zielen(meble chce drewniane, sypialnia natomiast- ciemne meble(ciemn braz) i podloga, reszta kremowa- sciany,posciel, poduszki, wazoniki, obrazy odcienie bezu, brazu i kremu,
a Kladuia o ile sama sobie nie wbierze kolorków w pokoju..to zaproponuje jej liliowe;-)..reszta - brak pomysłów
..aaa i bardzo chciałabym przedpokój, sien, miec w kolorach zgniłej zieleni..drewna i cegły...............TO SIE ROZMARZYŁAM
!!!..grunt ze wiem czego chce