reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Mój wojtek ma pokój ale narazie nie jest jeszcze urządzony poza pistacjowymi scianami i czekoladowa podłogą pustki ale myślę ze w najbliższym czasie sie to zmieni:-)

reklama
A tak wogole chce malowac cale nasze mieszkanie bo za bialo i malo przytulnie tylko kompletnie nie wiem na jakie kolory...W sypialni myslalam o oliwce...Moze dacie jakies pomysly...Wiecie miejwiecej jak u mnie wyglada...

U mnie jest tak podłoga w całym domu w kolorze ciemny brąz - czekolada, u Wojtka sciny pistacja, w sypialni bardzo lekki róż, delikatny taki troszke w fiolet wpada, a salon i kuchnia i korytarz jest waniliowy wszystkie kolory delikatne i stonowane - pastele. Teraz tez mam dylemat bo do wybrania mam jeszcze trzy kolory na klatke schodową, i na sypialnie - pokoj gościnny na gorze i pokój
'jaskinia" małża ale w sumie to moze on sam sobie wybierze.

Pati ja bym ci chyba nie polecała zielonego do sypialni - moze jakiś z odcieni czerwieni albo rózu?

Hmm....rozu nie lubie na scianach-ale w dzieciecym to i owszem...A czerwien do moich mebli -biale z brazem-czy to bedzie dobrze razem gralo? i czy nie za ostro bo slyszalam ze czerwien robi agresywnym :-)

tez myslalam...takie Cappucino...a w kuchni chce wanilie-taki delikatny kremowy..Duzy pokoj sobie odpuszcze bo chcemy na wiosne go calkowicie od nowa umeblowac...Nowe kanapy,meble,dywan,stol i jak sie zmiesci fotel taki do lezenia:-)

A co mam dac na korytaz...:confused:Mam ciemny braz mebli z dodatkiem bialego ,uchwyty satynowe i do tego sa czarno-biale obrazy tez z satynowymi ramami...Kafle sa takie cos ala cappucino wlasnie...

Pati ja doradzam na pewno jakiś jasny kolor i co powiesz na jakiś taki jasny słoneczny odcień żółtego?Trochę nadał by ciepła:tak:

reklama
Pati, my mamy kremowy w obu pokojach (kremowy, czy wanilia to chyba zawsze ładnie wygląda), taki ciepły piaskowy w kuchni - żeby było przytulnie i ciepły jasny zielony w przedpokoju (bo przedpokój mały i w dziwnych kształcie, to chcieliśmy coś ożywić - udało się:-)). Bardzo polecam farby firmy STO - są bardzo dobrej jakości, zmywalne i kolory na ścianach wychodzą dokładnie takie jak w katalogu.

Do góry