reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mamoot my uzywalismy czegos takiego jak na tym zdjeciu: Tahoe Cross Country Ski Area, Lake Tahoe, Ca i powiem, ze bylo super. Jezdzi to swietnie, jest lekkie, w miare komfortowe dla malucha (Julek nam w tym zasnal:-)) i bezpieczne. Mysmy nie kupowali wlasnego (bo dobre to koszt ponad 300$) ale wypozyczali na miejscu. W tej chwili nie pamietam firmy ktora rozprowadza/produkuje tego rodzaju sprzet ale jak sobie przypomne to napisze. Najlepiej jest po prostu zadzwonic do wypozyczalni sprzetu - jesli taka istnieje przy miejscu do ktorego sie na narty wybieracie i zapytac czy czegos takiego nie posiadaja albo nic na ten temat nie wiedza.

Aha znalazlam stronkena ktorej jest dobry przeglada tego typu sprzetu (niestety ale po angielsku): http://www.xcskiworld.com/family/Parents/sleds.htm#sleds
Dobre dla uzyskanie ogolnych informacji:-)

A ja właśnie wróciłam od mamy z wielkimi pakami dla dzieci- dla Madzi domek dla lalek Wadera a dla Mateuszka farma Wadera:tak:Ale będą mieli radochę:-)

grunt to dobre babcie i dziadkowie:-D..ale dzieciaczki beda miały radoche..uwielbiam ten błysk w oku dziecka, jak otwiera prezent..wydaje okrzyki radosci ------------oooo..aleeee..:shocked2::-D:-D:-D:-DMikołaju dziekuje Ci:-D:-D:-D:-D

Cicha, wielkie dzięki za informacje. Te zaprzęgi wyglądają profesjonalnie. Na miejscu to raczej wypożyczalni sprzętu nie będzie, ale spróbuję rozejrzeć się za wypożyczalnią w Warszawie.

Irmaa ceny powalają a moja rada to kupić farbki i samemu namalować takich bohaterów bajkowych- ja to uwielbiam takie zajęcie. Męża mam zdolnego jeśli chodzi o wszelkie roboty w drzewie i nie tylko więc on mi pewnie stolik i krzesełka by zrobił a ja bym malunki walnęła:-DKurcze może interes otworzę?;-)

Aniab chyba widziałaś moje rysunki na znikopisie Izy, obawiam się że mebelki w moim wykonaniu to byłby istny koszmar, a biorąc pod uwagę częstotliwość bywania mojego małża w domu i zapał do tego rodzaju prac to wystrugałby je chyba na Izy 18-stkę ;-):-) więc może za jakiś czas wyskrobię jakieś pieniązki i szarpnę się na nie :sorry2:

a tak na marginesie to czy Wasze dzieci mają już swój pokój ??

reklama
Nasza ma w sumie od poczatku...na poczatku byl malutki a teraz o tyci tyci wiekszy...A tak marze o wielkim pokoju dla mlodej...Tego to nie wiem jak urzadzic...Zabieram sie i zabieram i zabrac nie moge ale po nowym roku w koncu sie zabiore i zrobimy by bylo ladnie i dziecieco..:-)

Do góry