reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
my mamy krzesełko i stolik z punktów w programie rodzinka te, które są w championie, express carrfour, taki komplet kredkowy powiedziałabym, Otylka odkąd ma to krzesełko, to ani myśli jeść w tym dużym krześle. Zawsze siada przy swoim stoliku.
Dzięki dziewczyny za rady.
Baśka, poszukam w "Twoim Maluszku", bo też mam stare numery.
Irmaa, czekam na informacje.
Pati, świetne te pierwsze sanki do pchania. Strasznie ładne, ciekawe, czy je się wygodnie pcha.
Dla dziewczynki to mi pasują te "kocie" meble i lampka. Ale ja to dla porządku powinnam kupować w Ikei meble Mamut. ;-)
A ten patent do noszenia dzidzusia, to wygląda na taki, od którego strasznie plecy bolą.
Baśka, poszukam w "Twoim Maluszku", bo też mam stare numery.
Irmaa, czekam na informacje.
Pati, świetne te pierwsze sanki do pchania. Strasznie ładne, ciekawe, czy je się wygodnie pcha.
Dla dziewczynki to mi pasują te "kocie" meble i lampka. Ale ja to dla porządku powinnam kupować w Ikei meble Mamut. ;-)
A ten patent do noszenia dzidzusia, to wygląda na taki, od którego strasznie plecy bolą.
patrycja24berlin
MAmotku to zamawiaj sanie...sa naprawde swietne...no i na kulig sie przydadza:-)
Mamoot koleżanka będzie w pracy dopiero w czwartek to wtedy się zapytam o te sanki :-)
Mebelki z Ikei też mi się podobają, a że ja z tych co uwielbiają bajki to baaardzo podobają mi się te mebelki,( tylko ceny mi się nie podobają) :-);-):-)
KUBUŚ PUCHATEK * STOLIK + 2 KRZESEŁKA i SCHOWEK (263935754) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY PRINCESS ZESTAW Z ARIELKA (267321954) - Aukcje internetowe Allegro
KUBUS PUCHATEK stoliczek+krzeselka (268065262) - Aukcje internetowe Allegro
SKRZYNIA NA ZABAWKI 3 KOLORY* PIXAR CARS, PRINCESS (263926960) - Aukcje internetowe Allegro
5 RODZAJÓW* SCHODEK - PODNÓŻEK - SCHOWEK *OD SS (264521247) - Aukcje internetowe Allegro
Mebelki z Ikei też mi się podobają, a że ja z tych co uwielbiają bajki to baaardzo podobają mi się te mebelki,( tylko ceny mi się nie podobają) :-);-):-)
KUBUŚ PUCHATEK * STOLIK + 2 KRZESEŁKA i SCHOWEK (263935754) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY PRINCESS ZESTAW Z ARIELKA (267321954) - Aukcje internetowe Allegro
KUBUS PUCHATEK stoliczek+krzeselka (268065262) - Aukcje internetowe Allegro
SKRZYNIA NA ZABAWKI 3 KOLORY* PIXAR CARS, PRINCESS (263926960) - Aukcje internetowe Allegro
5 RODZAJÓW* SCHODEK - PODNÓŻEK - SCHOWEK *OD SS (264521247) - Aukcje internetowe Allegro
Irmaa ceny powalają a moja rada to kupić farbki i samemu namalować takich bohaterów bajkowych- ja to uwielbiam takie zajęcie. Męża mam zdolnego jeśli chodzi o wszelkie roboty w drzewie i nie tylko więc on mi pewnie stolik i krzesełka by zrobił a ja bym malunki walnęłaKurcze może interes otworzę?;-)
patrycja24berlin
Irmaa fajne te mebelki...:-)
Ania dzialaj dzialaj...:-)
Ania dzialaj dzialaj...:-)
reklama
patrycja24berlin
No to gut-very gut
Podziel się: