reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
jej ale wasze maleństwa mają małe nóżki. Oli kupiliśmy na zime rozmiar 24 i jeszcze się zastanawialiśmy czy nie kupić 25. W tej chwili nosi 23.

Tablica super, my mamy zwykła - mniejszą i na czarno sie maluje ale KArol ją uwielbia, są dni ze by się z nią nierozstawał, więc chyba taką też kupimy :)
A buciki mamy 24
Asia - Bartek ma dość dużą rozmiarówkę, ja Karolkowi kupiłam na allegro Korneckiego 23 to nawet nogi nie włożył!!! z pół cm za krótka wkładka była - musiałam oddać...no a jesienne Bartka ma 23 i są ok

No właśnie te numery coś nie teges, bo my jesienne Bartki mamy 24 a zimowe 23 i jak mierzyłam to te 23 wieksze. Więc już do reszy zgłupieć można:-D

tak Bartek tez ma nierówne te numery!!! no a w zimowych podają niby długość wkładki ale ona przez ocieplenie jest mniejsza...
a my tablicę już mamy bo akurat jak nappisałyście to chlopaki wybierali się po piwo i kukurydze wiec i tablice przynieśłi... a Karool jak zobaczył to już ani rozbierać sie nie chciał ani rąk umyć tylko próbował od razu rysik wyrywać zanim rozpkowaliśmy :) hicior popołudniowy to był :) ale na pewno na długo będzie hiciorem

co do Bartka to się zgadzam. Nasze buty są wysadzane misiem, więc musieliśmy kupić sporo większe. Jednak nie da się ukryć, że Ola ma wielką stopę:szok::-):-)

reklama
no właśnie z tymi rozmiarami to można zgłupieć, u nas buty zimowe też mniejsze od jesiennych, choć noga urosła, a rozmiar 22:-) ale i ciuszki dla dzieci to rozbieżność w rozmiarach jak nie wiem, body to Iza nosi i 92 a kurtka ma 80 jakbym się zasugerowała rozmiarem z body to by Iza miała duuuużo za dużą kurteczkę :tak:

a u nas spadł dziś śnieg, sypało cały dzień, w związku z czym w najbliższym czasie czekają nas znów zakupy, oprócz ciuszków muszę też poszukać takiego okrycia na nogi do spacerówki bo jak Iza siedzi to troszkę marznie w nóżki:tak::-) no i trzeba się rozejrzeć za sankami :-):-):-):-)

Do góry